21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERMihaela Drafta, seducătoare! Ce decolteu irezistibil și buze sexy are vedeta!

Mihaela Drafta, seducătoare! Ce decolteu irezistibil și buze sexy are vedeta!

Inrolare trafic.ro

Mihaela Drafta s-a lăsat fotografiată zilele trecute în cadrul unei ședințe foto pe terasa showroom-ului său din zona Kiseleff a Bucurestiului.

Vedeta va lansa în curând, împreuna cu o revistă glossy, un proiect online cu totul inedit pentru presa românească, despre care nu vrea deocamdată să divulge prea multe informații. Recunoscută pentru personalitatea sa conservatoare și clasică, Mihaela va etala în recentul pictorial o imagine a femeii fatale, seducătoare.

De altfel, pentru această ședință foto, creatoarea de modă s-a inspirat din cuvintele lui Coco Chanel: „O femeie este frumoasă la 20 de ani, fermecătoare la 40 și irezistibilă întreaga viață. Pe pagina sa de facebook, Mihaela Drafta a postat o fotografie de la realizarea pictorialului, în care etalează un decolteu de-a dreptul irezistil și buze extrem de sexy, scoase foarte bine în evidență de make up artistul Ana Maria Mărgineanu, prietena creatoarei de modă și proprietara salonului de frumusețe Salon Tosca Beautique din București.


 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: