27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea de luni! Rosteste aceste vorbe si vei avea noroc si iubire

Rugaciunea de luni! Rosteste aceste vorbe si vei avea noroc si iubire

Se spune ca viata petrecuta in credinta e mai frumoasa si mai linistita, asa ca incepe-ti saptamana rostind aceasta rugaciune, ce-ti va aduce noroc si spor in toate.

Rugaciunea de Luni

Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc, ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie, si-mi ajuta sa pun inceput bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care ai rabdat atatea dureri la Sfanta Ta Rastignire!

O Doamne, astazi iti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine, dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma Doamne, dupa indurarea Ta, in aceasta lume, iar nu in cealalta viata. Si iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici, si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in Rai. La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai ingeri, catre care zic: O, cerestilor ajutatori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc, pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele noua, nevrednicilor si pacatosilor.

Scutiti-ma de vrajmasii cei vazuti si nevazuti, ca sa nu mai pacatuiesc de acum inaintea Dumnezeului meu! Invredniciti-ma sa va vad la moartea mea, stand in jurul meu si sa duceti sufletul meu in cer, ca sa se inchine maririi Fetei lui Dumnezeu, iar voua sa va multumesc acolo, pentru purtarea de grija ce ati avut pentru mine si binele vostru sa-l spun cu glas neincetat in veci. Amin.

Citeste si:  Rosteste aceasta rugaciune la inceputul saptamanii si vei avea noroc si spor in toate

Nu uita ca mare este puterea Domnului si in nebanuite feluri ni se arata noua. Dumnezeu te ajuta de fiecare data cand te rogi cu credinta si cu sufletul plin de iubire, asa ca rosteste rugaciunea de mai sus in fiecare zi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: