25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPMiercuri, 7 decembrie. Pestii ar trebui sa se ingrijeasca de sanatate, iar...

Miercuri, 7 decembrie. Pestii ar trebui sa se ingrijeasca de sanatate, iar Scorpionii au parte de succes la serviciu

Horoscop 2016 BERBEC E posibil sa incasati o suma de bani si sa va cumparati ceva la care visati de mult si pe care nu vi-l puteati permite. O sa-i dati de capat unei colaborari, pare sa fie un proiect particular si sa aveti de unde sa incasati mai multi bani, sa aveti pentru plata facturilor lunare.

Horoscop 2016 TAUR O sa luati o decizie de comun acord cu partenerii de afaceri, dar se poate sa mai apara unele schimbari dupa data de 19 decembrie, vedeti atunci. Poate bateti palma pentru un contract care sa v-aduca banii care sa va suplimenteze veniturile si sa aveti macar acum la sfarsit de an un cat de cat confort financiar.

Horoscop 2016 GEMENI Vi se confirma plecarea de sarbatori, poate-ati facut rezervare pe net, printr-o agentie si stiti sigur ca plecati. Demersurile care tin de acte, de examene, de un transfer, de o plecare la drum lung va reusesc si mai ales daca le dati tusa finala inainte de 19 decembrie.

Horoscop 2016 RAC Un semn de viata de la cineva caruia i-oti fi dus dorul si sentimentele se vede treaba ca nu s-au stins. O sa umblati la banii din cont sa luati ceva nou pentru casa, si sa va-ngrijiti – neaparat – de sanatate si de toti ai vostri sa n-aveti probleme de sarbatori.

Citeste si:  Horoscop 18 august 2023. Berbecii vor găsi puterea să meargă mai departe

Horoscop 2016 LEU Ati putea lua niste bani din urma si sa va platiti datoriile lunare, sa mai luati si cate ceva care v-ar face placere sau alor vostri. Se rezolva o problema legata de bani, de un credit bancar, de o achizitie pe care n-o puteti face fara acesti bani si o sa vi se ia o piatra de pe inima.

Horoscop 2016 FECIOARA Daca faceti presiuni la sefi sa va luati banii, aveti sanse pana pe 19, daca nu o sa mai aveti de asteptat chiar si in ianuarie. O sa apelati la niste autoritati sa luati o aprobare, sa va angajati undeva, sa vindeti, sa cumparati o casa, sa plecati la studii in strainatate.

Horoscop 2016 BALANTA Relatia cu fiinta iubita poate evolua rapid spre o casatorie sau cel putin asta va fi senzatia, ca nu mai aveti rabdare pana anul viitor. Se pare ca se va gasi finantare pentru cel mai recent proiect al vostru si de-aici pot veni avansarea voastra in cariera, recunoasterea publica, banii.

Horoscop 2016 SCORPION Poate faceti niste cursuri speciale si-aveti de dat un examen si sunt emotii, dar se vede si succes. Poate apar unele schimbari la serviciu, o fi mai mult de lucru, poate si peste program, dar va fi o atmosfera propice muncii de echipa si o sa va descurcati frumos.

Citeste si:  HOROSCOP – Luni, 16 iulie 2018

Horoscop 2016 SAGETATOR Poate puneti la cale o escapada turistica la sfarsit de saptamana sa va destindeti si sa revedeti niste prieteni de care sunteti atasati sufleteste. Noutati incitante, vi se face vreo oferta de lucru, ori poate va gasiti o locuinta in care sa va mutati sau apare ocazia perfecta sa va luati o masina.

Horoscop 2016 CAPRICORN Poate-o s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ca sa va mearga si mai bine in relatie. Vi se va semna un act si o sa treceti intr-o alta etapa de lucru, de studiu. O sa puteti lucra si in strainatate, poate luati o viza pe termen lung sau asa va fi contractul.

Horoscop 2016 VARSATOR Intalnire la o cafea cu cineva care vrea sa va dea de lucru, sa va sponsorizeze un proiect si o sa va-ntelegeti in mare masura. O sa va implicati, se pare, intr-un eveniment care va poate scoate la iveala niste calitati si or sa vi se deschida niste usi sa avansati pe scara sociala.

Horoscop 2016 PESTI De sanatate ar fi bine sa va-ngrijiti in perioada asta, sa fiti in forma pentru ca aveti atatea si-atatea de facut. Se rezolva o chestiune care v-a cam pus pe drumuri si o sa va linistiti intr-o anume privinta, cu serviciul, cu casa si o sa aveti niste sarbatori ca lumea.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: