22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERLucruri pe care barbatii si femeile le fac diferit

Lucruri pe care barbatii si femeile le fac diferit

Nu incape indoiala ca barbatii si femeile vin din lumi diferite, deoarece fac totul diferit, de la gesturi, pana la modul in care arunca o minge. Dar oare cate de diferiti sunt?

Noi ne-am decis sa aflam si sa iti aratam diferentele dintre barbati si femei.

Acestia sunt Julia si Mark. Sunt prieteni vechi, se cunosc foarte bine si spun ca fac foarte multe lucruri simple in feluri complet diferite.

Am decis sa verificam asta, ne-am asigurat ca nu se pot vedea si i-am rugat sa faca cateva lucruri pentru a observa diferentele dintre ei.

1. Alege o pozitie de poza
I-am intrebat pe Julia si Mark sa aleaga o pozitie in care credeau ei ca arata bine. Mark s-a intors spre camera, iar Julia a ales sa pozeze din profil.

– Barbatii incearca sa arate cat mai mari in poze. Vor sa ocupe cat mai mult spatiu in poza. Femeile vor sa para cat mai mici si elegante.

2. Tine un obiect in mana
Julia tine sticla cu ambele maini, iar una dintre ele tine fundul sticlei. Mark prefera sa foloseasca o singura mana si tine sticla de gat.

– In majoritatea cazurilor, femeile vor tine un obiect greu de jos. Barbatii incearca sa il tina cu o singura mana, chiar daca este greu, pentru a-si dovedi puterea.

Citeste si:  Frumusete pe muchie de cutit. Cele mai intalnite operatii estetice, la femei

3. Arata-ti mainile
Majoritatea femeilor incearca sa isi arate manichiura si cat de ingrijite sunt mainile lor. Pentru barbati, marimea si integritatea conteaza mai mult. Mainile arata mai mari daca arati palma si este mai confortabil.

4. Intoarce-te
Daca strigi o femeie si un barbat, se vor intoarce in mod diferit. Barbatii isi intorc tot corpul, dar femeile isi vor intoarce doar capul.

5. Arunca o minge
Barbatii arunca orice obiect greu cu o mana din spatele capului. Femeile tin mingea cu ambele maini in fata lor, folosindu-si toata greutatea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: