22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe fel de om este, in functie de sportul preferat

Ce fel de om este, in functie de sportul preferat

Un nou studiu realziat la British Heart Foundation si Mindlab la care au participat 2000 de adulti a conchis ca oricine isi poate da seama despre o persoana ce fel de om este, in functie de sportul preferat.

Mai precis, studiul arata trasaturi de caracter ale persoanelor, in functie de sportul pe care il prefera si pe care il practica.

Asadar, potrivit lui David Lewis, neuropsiholog si fondator al Mindlab, tipul de sport preferat poate sa dea cateva indicii despre tipul de persoana care suntem:

1) Persoanele care merg la sala sau fac fitness sunt empatice datorita faptului ca se pot pune, teoretic, in locul altor oameni si pot totodata sa relationeze usor cu alte persoane.

Aceste persoane sunt mereu extrovertite si sunt expuse mai putin la schimbarea starii de spirit.

Totodata, aceste persoane sunt unele dintre cele mai fericite si sunt si foarte usor de multumit, in general.

Pe de alta parte, aceste persoane sunt unele dintre cele mai materialiste.
2) Persoanele care practica si iubesc inotul au inclinatii spre actiuni caritabile. Obtin starea de fericire destul de usor si totodata sunt si persoane foarte ordonate.

Mai mult decat atat, persoanele care practica inotu sunt se pare foarte bune la pat.

Citeste si:  7 REGULI care ne feresc de indigestie la masa de Paşte

3) Persoanele care prefera sa faca orice tip de sport care implica alergatul si mersul sunt persoane carora leplace sa fie singure si care iubesc propriacompanie. Mai mult, sunt empatice insa nu le place deloc sa atraga atentia asupra lor. Totodata sunt unele dintre cel mai putin materialiste persoane.

4) Persoanele care iubesc si care practica ciclisum sunt de obicei persoane calme si stabile emotional. Sunt persoanele cel mai putin predispuse la depresie si la stres, insa sunt persoane foarte materialiste. Le place totodata sa fie in centrul atentiei si le place muzica alerta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: