1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERLiliana de la MPFM si-a socat toti admiratorii: S-a impacat cu fostul...

Liliana de la MPFM si-a socat toti admiratorii: S-a impacat cu fostul care o agresa. Atacata dur de sustinatori, bruneta si-a justificat fapta

Liliana, fosta concurenta in sezonul trecut de la „Mireasa pentru fiul meu” s-a intors in bratele fostului. Asaltata de admiratori, bruneta a simtit nevoia sa-si justifice gestul printr-o serie de mesaje.

„Hei, salut! A trecut ceva timp de cand nu am mai postat, revin astazi cu aceasta fotografie, dupa cum vedeti una in care se afla El, fostul meu iubit, si pot spune ca de putin timp si actualul. DA, am hotarat sa ne mai dam o sansa, cu toate ca sigur vom fi judecati. Am hotarat sa incepem de la zero si sa lasam totul in urma. Faptul ca am trecut prin multe, atat impreuna cat si separat, ne-a facut mai puternici, mai siguri pe ceea ce ne dorim si mai hotarati. Ne-am gresit reciproc, ne-am jignit, am fost unul impotriva celuilalt, dar, cu toate astea, nu puteam renunta. Iubirea asta nebuna, pe care probabil multi nu o inteleg, spulbera orice orgoliu si oricare ambitie. Inchei prin a spune ‘Niciodata sa nu spui niciodata'”, a scris Liliana alaturi de colajul foto in care apare alaturi de fostul iubit.

14947520_10209189453832398_2999350074165592733_n

Asaltata de numeroase critici, Liliana a simtit nevoia sa mai posteze un mesaj.

„Aceasta este ultima postare in care voi explica alegerile pe care le fac in viata mea personala si pe care vreau sa o traiesc asa cum eu imi doresc, cu cine imi doresc. Va respect, v-am respectat si in continuare va sunt recunoscatoare. Nu consider ca am mintit cu nimic pe nimeni, in emisiune am fost eu fara sa joc teatru sau ce mai spuneti voi. Am fost despartiti, eram hotarata si sigura ca n-am sa ma intorc, dar poate ca nu voiam sa accept faptul ca in sufletul meu inca era ceva. Sunt alegerile mele, daca gresesc nu cred ca veti trage voi ponoasele, mi le voi trage singura. Cine vrea sa continue sa discute cu mine, cu mare drag va raspund, cine nu sa ma blocheze. Va multumesc si imi cer scuze ca imi traiesc viata asa cum imi doresc si cred eu ca sunt fericita”, a adaugat aceasta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: