2 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATILucian Mîndruță te sfătuiește ce să nu faci când ieși din țară

Lucian Mîndruță te sfătuiește ce să nu faci când ieși din țară

Omul de radio și televiziune oferă și sfaturi celor care pleacă în vacanță sau chiar din țară. Lucian Mîndruță este umblat și a mers prin multe parți din lumea aceasta mare, astfel încât are destulă experiență ca să ofere sfaturi profesioniste.

Iată ce spune vedeta despre ieșirile din țară în diverse vacanțe.

”Câteva lucruri care țin de civilizație și pe care să nu le faci când ieși din țară în concediu.

Ca să nu râdă iar lumea de noi:
1. Nu te uiți la filme pe telefon în spații publice (aeroport, restaurant, chiar parc) cu sonorul pe difuzor.
2. Dacă ești cu mașina, nu da muzica tare cu geamul deschis.

lucian mandruta
lucian mandruta

3. Scrumul are locul lui în scrumieră. Strada nu se califica pentru asta.
4. Fumat pe plajă: e posibil ca plaja pe care tocmai v-ați așezat să fie liberă de fumat și vaping. Știu că pare incredibil unde au ajuns ăștia cu interdicțiile, vă asigur că sunt oameni care se bucură de ele, inclusiv eu.
5. Nu boxe bluetooth la: iarbă verde, competiții sportive sau pur și simplu pusă pe masa voastră de la terasă, că vi se pare că nu puteți mânca fără zgomot.
6. Gunoiul se aruncă pe categorii, nu toate la grămadă în orice coș, indiferent de ce scrie pe el. Excepție fac coșurile unice, însă ele sunt mai rare.

Citeste si:  George Clooney lansează un nou film documentar
lucian mindruta cu baietii lui
lucian mindruta cu baietii lui

7. La masă la restaurant nu aduci vinul tău sau mâncarea ta de acasă.
8. Și după câteva pahare te asiguri că vorbitul tare și râsul în hohote nu deranjează pe cei de la mesele vecine. În special în Franța e o problemă, pentru ă mesele sunt mici si foarte aproape unele de altele. Și să știți că ne identifică foarte ușor după asta… Pe noi și pe englezi, mai precis.
9. În parcare la mall, supermarket, benzinarie, viteza acceptată și de bună cuvință e 10-20 km/h, nu 60 ca la noi.
10. Dacă te întâlnești cu alte grupuri/cupluri de români nu e în niciun fel obligatoriu să îi saluți și să faci conversație. Nu e ca și cum ați fi naufragiați pe o insulă pustie. Sunteți turiști, veniți aici să se bucure de ALTCEVA decât ce au acasă. Și asta poate include și oamenii.

Firește, toate aceste reguli pot fi încălcate. Însă… …respectarea lor poate fi primul pas în a obține respectul pe care ne plângem că nu-l primim din partea altor nații!!”, a scris vedeta pe pagina lui.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: