27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATELeacul super simplu care trateaza cancerul. Un medic italian uimeste lumea

Leacul super simplu care trateaza cancerul. Un medic italian uimeste lumea

Tulio Simonchini, un medic italian, sustine ca se poate elimina cancerul cu lucruri pe care oricine le are in casa, ca este doar o ciuperca.

Medicul mmai spune ca metoda este 100% eficienta si se lauda cu o multime de cazuri rezolvate.

„Trebuie sa admitem ca oncologia moderna este, cumva, incapabila sa raspunda intrebarilor pe care suferinzii de cancer le au. Este datoria noastra morala si etica sa gasim un tratament eficace pentru cele mai grele si mortale boli existente in prezent”, a declarat Dr. Simonchini.

Cancerul este o ciuperca

„Cu 100 de ani in urma, exista o teorie conform careia cancerul este cauzat din functionarea deficitara a genelor, ceea ce inseamna ca boala este intracelulara. Cu toate acestea, in opinia mea, cancerul este o infectie fungica, dar si un fenomen celular special”, a declarat Dr. Simonchini. Spusele sale au socat lumea medicala.

„Am descoperit ca singurul lucru care ataca aceste colonii de fungi – pentru cancer este bicarbonatul de sodiu si tinctura de iod este cea mai buna substanta pentru cancerul de piele”, sustine Dr. Simonchini. Multe studii au confirmat actiunile intracelulare ale bicarbonatului de sodiu impotriva cancerului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: