29 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERJurnalista Miriam Soare a murit! Inainte sa se stinga a publicat un...

Jurnalista Miriam Soare a murit! Inainte sa se stinga a publicat un ultim mesaj: „Am plecat, am facut-o aseara”

Miriam Soare a murit joi seara, dupa o lupta grea cu o boala cumplita. Jurnalista a mers la tratament in Germania, insa cancerul i s-a extins la plamani, dupa ce aflase de cancerul mamar.

„Am plecat. Am facut-o aseara, in liniste. Nu stiu cum va fi lumea fara mine. Si nu voi sti niciodata. Dar drumul meu a fost pana aici. Va las in urma pe toti, prieteni, cunostinte, mai putin prieteni sau dusmani. Fiecare ati fost in viata mea cu un scop. Si celor mai multi, va multumesc pentru asta. Am fost in viata multora dintre voi.

Si imi place sa cred ca tot cu un scop. Si voua va multumesc pentru ca m-ati primit. Am trait intens, cat pentru o suta de vieti. Si as mai fi trait tot atatea!”, este mesajul postum aparut pe contul de socializare al jurnalistei Miriam Soare.

Miriam Soare a transmis un mesaj public pentru ministrul Sanatatii.

„SCRISOARE DESCHISA DOAMNEI MINISTRU AL SANATATII DOAMNA MINISTRU, NU MA LASATI SA MOR! ​ Sunt Eugenia Soare, cetatean roman si va cer AJUTORUL, DOAMNA MINISTRU. Am 54 de ani si statul roman, prin legile lui absurde si abuzive, ma condamna la moarte, cand pentru suma de doar noua mii de euro, bani cu care ministerul condus de dumneavoastra cumpara doar pixuri, eu sunt lasata sa mor. ​In septembrie 2015 am fost diagnosticata cu un carcinom triplu negativ la san, cea mai invaziva si rara celula maligna. Preventiv, mi-au fost scosi ambii sani….

Citeste si:  Corina Caragea, despre prevenirea cancerului! Ce poti sa faci ca sa nu te imbolnavesti

…Eu nu am timpul necesar sa astept toate aceste proceduri ABERANTE si ABUZIVE la adresa cetateanului contribuabil! ​Doamna Ministru, ultima amanare pe care am mai primit-o de la clinica din Hamburg este data de 6 Februarie. Data dupa care nu se mai poate interveni stereotactic si, in consecinta, nu imi ramane decat sa astept sa mor la mine acasa. ​DOAMNA MINISTRU, VA ROG, VA IMPLOR, VA CER SA IMI PRELUNGITI VIATA!”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: