24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERIntamplari misterioase din timpul somnului

Intamplari misterioase din timpul somnului

Noaptea ne dorim sa dormim in pace si sa ne incarcam bateriile, chiar si asa este dificil sa gasesti o persoana care nu a intampinat niciodata senzatii ciudate sau neplacute in timpul somnului.

Paralizia in somn – Cum se manifesta
Te trezesti in timpul noptii si nu te poti misca, iar pe langa asta ai halucinatii si simti ca mai este inca cineva in camera.
Ce se intampla de fapt In mod normal, atunci cand adormim, suntem paralizati ca sa nu mergem in somn.  In cazul paraliziei in somn, muschii nostri sunt paralizati atunci cand creierul nostru se trezeste.

Halucinatii – Cum se manifesta Cand o persoana este pe punctul de a adormi se intampla de multe ori sa vezi imagini cu personaje infricosatoare.
De ce se intampla Acestea sunt unele dintre putinele feluri de halucinatii pe care le pot avea persoanele sanatoase din punct de vedere mental. Copiii le au mai des decat adultii acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu vor sa mearga la culcare.

Vorbesti in somn – Cum se manifesta
In cele mai multe cazuri, persoana care vorbeste in somn nu isi aminteste. Aceasta conditie nu este periculoasa din punct de vedere mental. Insa o persoana cu asemenea probleme se teme permanent sa nu-si dezvaluie secretele.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: