30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEIngredientele din pasta de dinti care pot fi foarte daunatoare. La ce...

Ingredientele din pasta de dinti care pot fi foarte daunatoare. La ce trebuie sa fii atent atunci cand o cumperi

Pasta de dinti pare cea mai buna prietena a dintilor nostri, dar uneori nu este chiar atat de prietenoasa pe cat pare, in mod special atunci cand nu stii ce contine brandul tau preferat.

Pasta ta de dinti poate fi plina de ingrediente daunatoare. Daca citesti pe spatele acesteia, ingredientele pot parea inofensive. Ceea ce este si mai rau e ca brandurile nu explica ce se ascunde in produsele lor.

Sa fii un client atent are beneficiile sale. Inspecteaza pasta de dinti si stai departe de produsele care contin urmatoarele ingrediente:

Fluorura. Majoritatea pastelor de dinti sunt bogate in fluorura iar acest ingredient este prezentat ca folositor in prevenirea cariilor. Ceea ce multi dintre noi nu stiu este ca fluorura este daunatoare si ca este un deseu industrial. In loc de fluorura, alege dentina si teobromina, care este un extract de cacao.

Zaharina. Unele paste de dinti au un gust bun, chiar daca nu ai de gand sa le mananci. Impreuna cu alti indulcitori artificiali, zaharina iti poate deteriora dintii si sanatatea. Indulcitorii artificiali iti pot da simptome, cum ar fi: dureri de cap, moleseli si altele.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: