21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAFuste reprezentative pentru vara lui 2012

Fuste reprezentative pentru vara lui 2012

Inrolare trafic.ro


Stilul vestimentar este dificil de dezvoltat, mai ales daca vedem aceleasi tinute in toate vitrinele. Deseori, este bine sa ne facem o idee si despre ce se poarta peste hotare.

Marile orase ale tarii nu duc lipsa de mall-uri si de magazine de imbracaminte. Insa, din pacate, oferta nu este atat de variata pe cat incearca reprezentantii marilor centre comerciale sa ne faca sa credem. Este suficient sa dam o raita prin oras si, in mai putin de o ora, ne convingem ca vara aceasta se poarta fustele lungi, de o singura culoare, cu banda elastica in talie, dar si cele scurte, cu variatii de pliuri si flori.

Totusi, daca vrem sa stim ce sa alegem aici in tara, este bine sa aruncam un ochi la ce se poarta peste hotare. Inca exista pe piata romaneasca articole vestimentare inedite, dar care ne scapa pentru ca, pur si simplu, nu avem ochiul format.

Asadar, sa ne formam ochii delectandu-se cu zece modele de fuste pentru vara lui 2012, pe care le-au ales fashion editorii publicatiei britanice The Guardian!

GALERIE FOTO:

[nggallery id=9]

 


Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: