25 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETEIata cum poti arde de 3 ori mai multe calorii la locul...

Iata cum poti arde de 3 ori mai multe calorii la locul de munca, potrivit stiintei

Cand vine vorba de pierderea in greutate, cel mai mare dusman al tau este adesea biroul tau.

Stresul legat de locul de munca, gustarile de birou incarcate cu grasimi si zahar, dar si statul pe scaun pe tot parcursul zilei, pot produce ingrasare. Un studiu arata ca doua din cinci persoane s-au ingrasat la locul de munca.

Un studiu recent publicat de Jurnalul de activitate fizica si sanatate sugereaza ca 15 minute de activitate pe timpul zilei va ajuta sa impiedicati luarea in greutate. Tot ce trebuie sa faceti este sa va schimbati putin tabieturile de la birou.

Rezultatele descopera ceea ce probabil stiti deja: Sederea pe toata durata zilei are un efect serios asupra taliei. Pe de alta parte, cercetarile anterioare au aratat ca nu numai ca exercitiile fizice regulate va pot stimula starea de spirit, dar va pot creste si performanta la locul de munca.

Cercetătorii din Universitatea din Pittsburgh au recrutat 74 de voluntari sanatosi. Subiectii au stat, s-au ridicat de pe scaun si au lucrat din picioare sau au mers timp de 15 minute. Cei care au lucrat din picioare au ars aproximativ 20 de calorii in 15 minute. In timp ce lucratorii care s-au plimbat vreme de 15 minute au ars 60 de calorii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: