20 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERIata cati ani s-a pregatit sa devina tata Horia Brenciu si ce...

Iata cati ani s-a pregatit sa devina tata Horia Brenciu si ce inseamna pentru el acest lucru!

Unul din cei mai carismatici artisti de la noi, Horia Brenciu, a acordat un interviu spumos despre actualul sau statut, cel de tatic.

Fostul prezentator al emisiunii Robingo a facut o trecere in revista a vieții sale incepand cu copilaria petrecuta in padurile din jurul Brasovului, la anii 90 cand a fost acaparat de mirajul televiziunii, la 2003 cand a inființat HB Orchestra si la zilele noastre cand ne incanta cu naturalațea sa la show-ul de televiziune „Vocea Romaniei.

Insa mai presus de toate aceste lucruri, Horia este un om implinit mai ales ca tocmai a devenit tatic pentru prima oara.

„M-am pregatit 40 de ani pentru rolul de tata si pana acum, am facut fața cu brio. O zi din viața mea e ca un roman de aventuri. Andreeea, Maria si nou-venita, Mina, reprezinta pentru mine tot atatea bucurii si provocari.

A fi tata inseamna fara doar si poate o abdicare de la orice fel de orgoliu, teama sau dorințe solitare pe care ai putea sa le ai. A fi tata inseamna a trai prin copiii tai”, spune Horia Brenciu in revista Etiquette.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: