Search for content, post, videos

Zodiac amoros: Top 5 cei mai experimentati barbati in pat

Astrele pot dezvalui si la ce sa ne asteptam de la un barbat, in momentele intime. Chiar daca fiecare barbat este unic in felul lui, exista cateva aspecte generale care te vor indruma catre unul dintre cei mai experimentati barbati ai zodiacului.

Iata cu ce barbati este bine sa ai o relatie si de care ar fi mai indicat sa fugi.

Gemeni
Gemenii sunt maestri in arta seductiei, acestia vor face dragoste foarte bine cu femeile din orice zodie. Datorita firii lor creative, acestia nu se vor plicti niciodata in acest domeniu. Vor reusi mereu sa-si surprinda partenera.

Leu
Leilor le place sa domine, au o energie incredibila, o incredere si o abilitate innascuta de a duce partenera pe culmile pasiunii si placerii. Leul este generos in pat, dar asteapta acelasi lucru si de la partenera sa. Expertii sunt de parere ca Leul ar fi cel mai bun amant al zodiacului.

Scorpion
Scorpionii au un libido mai mult decat crescut si se vor cu acest capitol mai departe decat ai crezut ca este posibil. Pentru ei totul se invarte in jurul patului, adora lucrurile exotice si iesite din comun. Exita relatiile si se regasesc mai bine in aventurile de o noapte.

Varsator
Pentru Varsatori totul are legatura cu pasiunea fizica, fie ca au sau nu stabilitate sentimentala. Acestia sunt considerati cei mai experimentati amanti dintre cele 12 semne zodiacale.

Sunt adesea considerati „perversi” si le place sa experimenteze cat mai mult in dormitor. Varsatorul este considerat cel mai bun amant dintre cele 12 semne zodiacale.

Racul
Racul este emotiv, dulce si sentimentat, atat in viata de zi cu zi, cat si in pat. Adora preludiile lungi si le place sa se joace mult pana la inceperea actului in sine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *