Search for content, post, videos

Topul celor mai bolnavicioase zodii

Nativii din zodiac reactioneaza in mod diferit atunci cand se imbolnavesc. Ba mai mult decat atat, exista persoane predispuse la anumite afectiuni, in functie de zodia in care s-au nascut.

Iata un top al celor mai bolnavicioase zodii si de ce boli sufera:

Rac
Racii sufera in general de afectiuni ale sistemului digestiv, intoxicatii, probleme ale vezicii urinarem retentie de apa.

Nativii din Rac devin irascibili atunci cand sunt bolnavi, nu suporta pe nimeni in preajma lor. Se incred doar inmedici. Mai mult decat atat, racii au tendinte ipohondre.

Din ce motiv se imbolnavesc cei nascuti in zodia rac: despartirile, marile schimbari, probleme de familie, probleme de adaptare.

Fecioara
Guvernate de planeta Mercur, fecioarele sunt foarte preocupate de sanatate si prefera sa apeleze la remedii naturiste.

Fecioarele intampina boli ale tractului digestiv, dureri abdominale, pietre la rinichi si afectiuni ale ficatului.

Nativele din fecioara isi fac controale regulate, rareori se intampla sa fie luate prin surprindere de o anumita afectiune.

Cele imbolnaveste pe Fecioare: Stresul, responsabilitatile de la munca, pierderea job-ului, sensibilitatea exgerata.

Capricorn
Capricornii sunt guvernati de planeta Saturn, iar din acest motiv au un temperament inchis, adesea inclinat catre depresii, sedentarism. Cel mai adesea, acesti nativi sufera de migrene, boli de piele, boli ale oaselor, reumatism, carii dentare.

Capricornul se imbolnaveste destul de rar, insa atunci cand o face alarmeaza pe toata lumea. Ce ii imbolnaveste pe nativii din Capricorn: situatia incerta de la locul de munca, esecutile profesionale sau separarea de familie.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *