Search for content, post, videos

Ele sunt zodiile de femei pe care orice barbat le doreste in dormitor! Ce stiu sa faca

Nativele nascute in aceste zodii sunt considerate zeitele zodiacului in materie de sex. Femeile din aceste zodii sunt cele mai pricepute in taina amorului si pot cuceri orice barbat.

Iata un top al celor mai bune zodii la pat:

Fecioara: Nativele nascute in zodia Fecioarei au un soi de sensibilitate aparte, insa pana la proba contrarie. Acestea stiu cum sa seduca un barbat si sunt mereu gata de atac.

Fecioarele sunt extrem de versatile si pot domina cu usurinta, insa ii place sa fie si dominata. Fecioara este pusa pe fapte mari in dormitor.

Scorpion: Femeia nascuta in zodia Sorpion are toate atuurile sa fie numita amanta perfecta a zodiacului. Toti barbatii ii cad in plasa inca de la primul contact vizual.

Femeia Scorpion stie cum sa atinga un barbat pentru a-l aduce pe culmile fericirii. Cand vine vorba de nopti nebunatice, aceasta stie cum sa le aduca la realitate, depasind sfera imaginatiei.

Leu: Nativele din Leu sunt unele dintre cele mai pricepute femei din zodiac in materie de sex.

Acestea stiu ce vor de la un barbat si transmit asta din prima. Nu suporta sa fie dominata si ii place sa detina fraiele in pat. Isi surprind partenerii la fiecare ocazie si sunt unele dintre cele mai inventive native cand se afla in dormitor.

Balanta: Balantele sunt pasionale, sensibile si foarte jucause in acelasi timp. Acestea stiu cum sa faca fata unei partide de amor maraton si este extrem de rezistenta si de dornica sa-si satisfaca partenerul.

Femeia Balanta nu cunoaste limitele in dormitor. Pasiunea pusa in dormitor ii innebuneste pe barbati.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *