Search for content, post, videos

Cad bani din cer! Zodii care au noroc pe plan financiar in luna martie

Trei semne zodiacale vor avea parte de castiguri avantajoase in luna martie. Afla si tu daca te numeri printre ele.

Iata care sunt cele trei zodii cu noroc la bani in luna martie:

Prima luna a primaverii aduce cu ea schimbari si pe plan financiar. Contextul astral aduce beneficii pe toate sectoarele. Insa, chiar si asa, doar trei nativi pot spune ca se vor imbogati in a treia luna din an.

Sagetator

Nativii nascuti sub semnul Sagetatorului vor reusi si sa puna bazele unei afaceri de care sunt foarte incantati. Aceasta afacere le sporeste creativitate si pentru prima data dupa mult timp vor simti ca fraiele se afla in mainile lor. Abia acum pot spune ca soarele a rasarit si pe strada lor.

Varsator

Varsatorii vor primi inapoi o serie de bani dati cu imprumut mai multor prieteni, iar la munca vor fi extrem de apreciati si nu este exclusa o marire de salariu. Din punct de vedere financiar, pe Varsatori ii asteapta o perioada stralucitoare. Este bine totusi sa nu irosesti toti banii, sa-i cheltui pe lucruri de care ai nevoie si, de ce nu, sa pui o parte din ei intr-un cont.

Pesti

In luna martie va incepe cu adevarat anul pentru tine. Abia dupa 12 martie iti vei da seama ca 2018 este anul tau. Nimic nu este imposibil mai ales ca din punct de vedere financiar nu vei sta deloc prost.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *