14 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPNu mai e un secret! Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt zodiile...

Nu mai e un secret! Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt zodiile care au puteri supranaturale!

Inrolare trafic.ro

Se spune ca unele zodii au puteri supranaturale si nu este deloc o gluma ori o vorba aruncata-n vant. Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt nativii care sunt inzestrati cu o inteligenta aparte, ce vine din hipersensibilitate.

Potrivit Lidiei Fecioru, cateva zodii din horoscop au puterea de a avea premonitii, intrucat au o intuitie aparte, ce ar putea sa surprinda pe oricine. Afla si tu acum daca te numeri printre norocosii mentionati de Lidia Fecioru.

Acesti nativi simt de dinainte ce urmeaza sa se intample, au vise prin care le vin informatiile dintr-o alta lume sau au o inteligenta atat de ascutita incat prevad deja ceea ce s-ar putea intampla in urma unei decizii.

Citeste si: Uranus retrograd in Taur, 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. Cum vor fi influentate zodiile

Lidia Fecioru dezvaluie care sunt zodiile care au puteri supranaturale

Cand vine vorba despre zodii, sunt cativa nativi inzestrati cu un dar care nu poate fi catalogat decat drept unul supranatural. Care sunt aceste zodii, afla mai jos:

Pesti – acesti nativi sunt intuitivi, fapt pentru care pot sa prevada cu usurinta moartea cuiva. Nativul se retrage si isi face calcule, iar in perioada de renastere va incepe sa perceapa afacerea. Are, insa, nevoie sa acumuleze informatii despre ce trebuie sa faca.

Citeste si:  Azi, 12 august 2016. Ce ti-au pregatit astrele la sfarsit de saptamana

Varsatorii sunt recunoscuti pentru puterea de a visa, motiv pentru care cele mai multe informatii le primesc in vis. Ba mai mult, uneori le este si frica de cat de reale se dovedesc visele, conform Click pentru Femei.

Fecioare – Sunt tipicare, vor sa stie totul dintimp pentru a-si construi un plan, sa faca calcule. Nu face niciun pas fara sa gandeasca daca ii aduce sau nu un beneficiu. Tocmai de aceea, ele iti spun dinainte planurile pentru sunt facute deja in cap.

Citeste si: Uranus retrograd in Taur, 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. Cum vor fi influentate zodiile

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: