22 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Zi de joi minunata pentru majoritatea nativilor zodiacului, insa unii dintre ei intra in impas din cauza situatiei financiare.
BERBEC – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Zi de joi agitata pentru nativii din Berbec din cauza unor probleme de natura financiara care par sa n se mai termine. Insa, spre finalul zilei, nativii acestei zodii vor gasi ajutor nesperat de la prieteni.

TAUR – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Si Taurii dau de o serie de probleme destul de mari joi, din cauza ca sunt trasi la raspundere in baza unor datorii mai vechi. Nativii acestei zodii isi dau seama ca ar trebui sa isi puna la punct cheltuielile.

GEMENI – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Gemenii insa au o zi de joi minunata pe toate planurile. Au parte doar de vesti bune din punct de vedere amoros si finaciar si afla una dintre cele mai bune vesti in ceea ce priveste un membru apropiat al familiei si stabilitatea financiara a acestuia.

RAC – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Zi de joi mare si minunata pentru Raci. Nativii acestei zodii primesc una dintre cele mai bune vesti cu privire la viitorul lor financiar si cu privire la stabilitatea de care au nevoie. Totul se va schimba in bine pentru ei incepand de joi, pe o perioada foarte lunga de timp. Isi pun la punct si problemele de sanatate.

Citeste si:  HOROSCOP – Marți, 30 ianuarie 2018

LEU – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Si pentru Lei vestile bune vin joi in numar mare. Afla lucruri bune cu privire la parintii lor, ceea ce ii face sa fie cat se poate de fericiti. Nativii acestei zodii intra intr-una dintre cele mai bune perioade ale vietii lor.

FECIOARA – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Fecioarele incearca joi sa faca in asa fel incat sa faca pace cu persoana iubita, dupa ce in ultima vreme au cam avut de furca in relatie. Pana la sfarsitul zilei, totul se va termina cu bine.
BALANTA – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Balantele isi dau seama joi ca ar fi cazul sa puna deoaprte niste bani, pentru ca ii asteapta o perioada cu cheltuieli destul de mari. Nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa faca economie.

SCORPION – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Scorpionii, pe de alta parte, incep de joi sa se stabilizeze din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii au parte de castiguri surprinzatoare, ceea ce ii face sa se mai relaxeze un pic.

SAGETATOR – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Sagetatorii dau de probleme in dragoste joi, din cauza unor vesti cu privire la persoana iubita. Nativii acestei zodii isi pun seprantele in faptul ca ceea ce au aflat nu este neaparat adevarat.

Citeste si:  Horoscop complet joi, 8 ianuarie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

CAPRICORN – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Zi de joi agitata pentru nativii din Capricorn, din cauza ca un reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce le-a fost impus de catre sefi. Din pacate, acest lucru va atrage o serie de repercusiuni destul de grave.

VARSATOR – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Varsatorii au o zi de joi minunata, plina de cele mai bune vesti pe care le pot primi. Totul merge conform planului cu privire la un eveniment mare pe care il planuiesc pentru luna septembrie. Asa ca joi au momente de bucurie maxima, mai ales ca un membru al familiei lor primeste vesti bune cu privire la statusul financiar, vesti care ii vor face pe nativii din Varsator sa aiba viitorul asigurat.

PESTI – horoscop zilnic, 10 septembrie 2015, joi

Pestii au si ei o zi de joi destul de buna, fara mari evenimente. Nativii acestei zodii isi dau seama ca este cazul sa se calmeze si ca totul merge asa cum au planuit.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: