15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop weekend 29-30 iulie. Berbecii pleacă la drum lung, în timp ce...

Horoscop weekend 29-30 iulie. Berbecii pleacă la drum lung, în timp ce Leii oferă daruri celor dragi

Inrolare trafic.ro

Horoscop weekend 29-30 iulie. Află chiar acum ce te așteaptă în funcție de zodie. Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Zodia Berbec

Sâmbătă:

Ai parte de un drum lung de făcut, dar la capătul căruia găsești un lucru de care aveai mare nevoie. S-ar părea că descoperi chiar că ai de primit ceva mai important decât credeai inițial.

Duminică:

Apar niște probleme în intimitate, pe care simți nevoia să le discuți cu cineva din exterior, care îți poate da niște sfaturi bune. Depinde doar de tine dacă le și asculți.

Zodia Taur

Sâmbătă:

Ai pus în pericol relația cu o persoană importantă din viața ta, pe care ai cam îndepărtat-o în ultima perioadă. Ai grijă să nu fie prea târziu pentru salvarea lucrurilor frumoase pe care le-ați construit împreună.

Duminică:

Porți o discuție extrem de importantă, care îți poate schimba total cursul vieții. Depinde doar de tine ce cale alegi, dar trebuie să ai mare grijă să nu regreți drumul pe care pornești.

Zodia Gemeni

Sâmbătă:

Dai o impresie proastă celor din jurul tău, după ce faci un gest care nu te definește de obicei. Încearcă să acționezi cu mai mult tact de acum încolo, ca să nu te trezești în aceeași situație.

Duminică:

Îți dorești ca persoanele din viața ta să facă cu adevărat ceea ce simt. Să își urmeze inima și să pună pe primul plan ceea ce le transmite intuiția lor.

Citeste si:  Horoscop marti, 16 decembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Zodia Rac

Sâmbătă:

Din păcate, iese la iveală un secret dureros care îți dă viața peste cap. Realizezi că nu poți să fugi la nesfârșit de ceea ce se ascunde în sufletul tău. Trebuie să te confrunți cu sentimentele tale reale.

Duminică:

Te afli la o răscruce de drumuri și acum trebuie să îți alegi calea. Din fericire, pe plan profesional primești niște informații care te bucură.

Zodia Leu

Sâmbătă:

Cineva te acuză că joci doar un rol și că vrei să pari ceea ce nu ești, dar nu merită să îți irosești timpul și nervii ca să demontezi aceste presupuneri.

Duminică:

Le oferi niște daruri prețioase celor dragi ție, care le aduc zâmbetul pe buze în această zi. Asta îți oferă bucuria de care aveai mare nevoie, după o perioadă dificilă.

Zodia Fecioară

Sâmbătă:

Simți că un prieten trece printr-o perioadă mai dificilă, dar nu îți acceptă atât de ușor sfaturile pe care i le dai. Lasă-i timpul și spațiul de care are nevoie ca să ia o decizie clară.

Duminică:

Este o zi plină de distracție! Petreci pe cinste alături de prieteni și de persoanele dragi. Chiar dacă nu te odihnești așa cum ți-ai fi dorit, la finalul zilei te bucuri de aceste momente frumoase.

Zodia Balanță

Sâmbătă:

Intră în viața ta o persoană care îți readuce echilibrul atât de necesar. Simți că acum savurezi fiecare zi cu toate provocările ei, atât cu bune, cât și cu rele.

Duminică:

Pornești un proiect care are o semnificație deosebit de importantă pentru tine. Chiar dacă vei da greș, nu regreți, fiindcă știi că măcar încerci să duci totul la bun sfârșit.

Citeste si:  HOROSCOP – Duminică, 11 februarie 2018

Zodia Scorpion

Sâmbătă:

Ai în jurul tău, la locul de muncă sau în anturajul tău, niște persoane care te subestimează. Acestea vor regreta amarnic acest lucru după ce le demonstrezi ce poți să faci, de fapt, atunci când îți propui acest lucru.

Duminică:

Ai parte de mult romantism, iar flacăra pasiunii arde mai tare ca niciodată. Îți dorești să experimentezi lucruri și senzații noi, chiar dacă ești sau nu într-o relație.

Zodia Săgetător

Sâmbătă:

Treci printr-o perioadă de transformare, în care tot descoperi lucruri noi despre tine atunci când nu te așteptai. Simțeai nevoia să te ocupi mai mult de ceea ce îți dorești tu pentru perioada următoare.

Duminică:

Simți că cineva din viața ta pune o presiune mult prea mare pe tine. Te cam saturi să joci mereu doar după regulile altora, așa că vine o rebeliune mult așteptată.

Zodia Capricorn

Sâmbătă:

Sinceritatea ta îi dezarmează pe mulți, dar alții îți pot pune gând rău din cauza aceasta. Este posibil să te vadă drept un pericol din cauza onestității tale excesive.

Duminică:

Te-ai săturat să fii mereu persoana previzibilă din gașcă. Vrei aventură, foc interior, pasiune și risc. Te arunci cu capul înainte într-o situație periculoasă.

Zodia Vărsător

Sâmbătă:

O persoană nouă din viața ta încearcă să te cucerească, dar nu simți momentan că intențiile sunt cu adevărat unele sincere.

Duminică:

Cineva te invită în oraș sau îți face o surpriză. Îți reamintești cum este să fii în centrul atenției și să primești ceea ce simți că meriți cu adevărat.

Zodia Pești

Sâmbătă:

Se observă că ți-ai făcut temele când vine vorba despre viața ta profesională. Nu permiți nimănui să te prindă cumva pe picior greșit.

Duminică:

Refulezi și îți spui punctul de vedere fără să îți mai pese de opiniile celor din jurul tău. Te-ai săturat să lași oamenii toxici să te afecteze cu răutățile lor.

Sursă foto: Canva PRO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: