21 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop complet miercuri, 20 august. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop complet miercuri, 20 august. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de 20 august vine cu mari surprize pentru nativii intregului zodiac. Vizati sunt in special cei din a doua jumatate a horoscopului, mai ales prin prisma evenimentelor de la locul de munca si din dragoste.

 

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Berbecii au azi una dintre cele mai bune zile ale saptamanii, avand in vedere ca primesc numai vesti bune atat de la locul de munca dar si din partea persoanei iubite. Ziua de mierucri devine astfel una dintre cele mai benefice si relaxante zile ale acestei luni, mai ales ca pana acum nativii acestei zodii au simtit presiuni mari pe toate planurile.

 

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Taurii au de suferit la nivel relational din cauza faptului ca nu au dat prea mare importanta sentimentelor partenerului in ultima vreme. Se vor confrunta cu certuri la care nu se asteptau si totodata este posibil sa se desparta. Asa ca daca vor sa impiedice ca acest lucru sa se intample trebuie sa-si recunoasca vina sis a isi ceara scuze.

 

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Gemenii au si ei, la fel ca si Berbecii, una dintre cele mai bune zile ale lunii august. Iar acest lucru se datoreaza in primul rand avansarii iminente care ii paste la locul de munca. Daca mai punem la socoteala si faptul ca finantele continua sa vina si ca persoana iubita va ofera tot sprijinul in orice ati face, atunci putem spune ca este cu adevarat operioada propice pentru voi.

 

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Racii simt din plin caldura si si iubire din partea rudelor care se arata din ce in ce mai receptive la semnalele lor. Iar acest lucru ii face sa se simta foarte bine sis a recapete speranta ca intreaga viata familial este pe drumul cel bun, in ciuda divergentelor din ultima vreme.

 

 

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Leii au una dintre cele mai relaxante zile ale lunii august, ceea ce isi si doresc din cauza ca un ultma vreme au fost destul de agitate. Reusesc in sfarsit sa se axeze pe ei insisi sis a isi vada putin de interesele personale, fara implicarea persoanelor din jur. Atentie insa sa nu va relaxati prea mult pentru ca lenea poate pune stapanire pe voi.

 

 

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Fecioarele ar trebui sa fie foarte atente la starea de sanatate. Nu va mai epuizati fara motiv si incercati sa va ascultati organismul care v-a dat semen de ingrijorare in ultima vreme. Este foarte important sa va recapatati puterile pentru perioada ce urmeaza.

 

 

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Balantele au parte de o zi foarte prolific din punct de vedere financiar. Banii incep din nous a curga iar acest lucru ii face foarte fericiti pe nativii acestei zodii, avand in vedere ca pana acum au cam stat pe uscat. Atentie mare insa la cheltuieli inutile pentru ca nu aveti siguranta ca veti beneficia de acelelasi fonduri sip e viitor.

 

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Casa dragostei are de suferit destul de mult azi in cazul Scorpionilor. Nu se mai simt deloc in largul lor alaturi de partener iar atractia sexual pare sa scada din ce in ce mai mult. Ar trebui sa fie sincere cu ei insisi sis a incerce sa scape din situatia aceasta, pentru a nu rani si mai multpersoana pe care au iubit-o pana nu demult.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Sagetatorii trec printr-o serie de moment tensionate la locul de munca, din cauza divergentelor cu superiorii. Trebuie sa fie foarte atenti sa nu-i mai calce pe coada pentru a nu avea de suferit pe viitor, in ciuda nevoii lor de a se face remarcati.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Capricornii decid azi sa faca mari schimbari in viata, pe toate planurile. Vor incepe prin a isi incerca norocul in alte domenii si prin a incepe din nous a caute persoana potrivita pentru ei. Nativii acestei zodii au ajuns in sfarsit la concluzia ca nu pot trai singuri o viata intreaga.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Varsatorii reusesc in sfarsit sa faca abstractive de plictiseala de la locul de munca, avandin vedere ca se simt foarte apreciati de persoana iubita. Armonia din cuplu le da taria si puterea necesara pentru a trece peste momentele mai tensinate de la locul de munca.

 

PESTI – horoscopul zilei de miercuri, 20 august

 

Pestii au terminat vacant iar acest lucru nu prea le convine. Reusesc cu greu sa isi gaseasca ritmul la locul de munca si se simt sufocati de cerintele superiorilor. Ar trebui sa se straduiasca sa-si intre in mana mai repede pentru a nu atrage feedback negative. 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: