2 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPAzi, 7 septembrie. Afla ce-ti rezerva astrele

Azi, 7 septembrie. Afla ce-ti rezerva astrele

Nu te încăpăţâna să rezolvi singur toate problemele, un mic ajutor nu poate aduce niciun afront mândriei tale.

Berbec – Dispui de forţa necesară să duci totul la bun sfârşit, aşa că nu ai nevoie de ajutorul nimănui. Propunerea unui prieten iţi va schimba putin planurile zilei.

Taur – Relaţiile cu cei din jur evoluează mulţumitor. Poţi miza pe sprijinul unei cunoştinţe mai vechi, în cazul în care doreşti să rezolvi o problemă într-un timp scurt.

Gemeni –  Nu te încăpăţâna să rezolvi singur toate problemele, un mic ajutor nu poate aduce niciun afront mândriei tale, scrie radioconstanta.ro.

Rac – Un schimb de replici te va indispune, dar nu pentru mult timp. Realaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora.

Leu –  Ai de făcut o mulţime de mărunţişuri care îţi iau ceva timp, dar rezultatele vor fi mulţumitoare. Încercă să te relaxezi, practicând o activitate de divertisment.

Fecioara – Din punct de vedere intelectual, randamentul tău este maxim. Ai putea lua decizii cu miza grea, sau ai putea pregăti un examen.

Balanţa – Eşti cam obosit şi nu reuşeşti să te concentrezi suficient. N-ar fi exclus să pierzi sau să rătăceşti nişte acte.

Scorpion – Este foarte posibil să apară nişte probleme legate de acte, mosteniri sau imprumuturi.

Citeste si:  Miercuri, 31 MAI 2017: Trigonul planetelor Mercur si Pluton favorizeaza spiritul de initiativa si activitatea intelectuala

Săgetător –  Dacă ai de gând să te implici într-un proiect nou, înarmează-te cu răbdare.

Capricorn – Energia de care dispui îţi permite să faci mai multe decât ţi-ai propus. Un apropiat are o problemă de sănătate, iar sustinerea ta va fi necesara.

Vărsător – Discuţiile cu cei din jur te relaxează; atenţie, totuşi, să nu fii prea pisălog.

Peşti – Astăzi eşti cam impulsiv şi, din acest motiv, rişti să te cerţi cu cei din jur. Relaţia cu ei va fi destul de tensionată şi cel mai bine ar fi să te retragi inainte de a aprinde vreun conflict.

Sursa

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: