29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop bani luna august. Cum vei sta din punct de vedere financiar!

Horoscop bani luna august. Cum vei sta din punct de vedere financiar!

Luna august este una dintre cele mai active din punct de vedere al schimbarilor pe plan financiar pentru toti nativii zodiacului. Asadar, fiecare dintre ei va avea surprize, fie placute fie neplacute, la capitolul «bani».

BERBEC
Luna august este poate cea mai dificila din punct de vedere financiar pentru nativii din Berbec. Este posibil ca la inceputul lunii sa faca rost de o importanta suma de bani, insa incepand de la a doua jumatate a lunii sa fie nevoiti sa-i investeasca pentru a-si asigura viitorul. Mai precis, isi dau seama ca persepctivele lor banesti pentru restul anului nu sunt tocmai bune, asa ca vor risca si vor investi de nevoie.

TAUR
Taurii au parte de surprize neplacute din punct de vedere financiar din a doua jumatate alunii august. Se vor confrunta cu o serie de cheltuieli neasteptate care-i vor da peste cap si care le vor strica planurile in ceea ce priveste viitoare investitii.

GEMENI
Luna august este minunata din punct de vedere financiar pentru nativii din Gemeni. Reusesc sa faca o schimbare majora din punct de vedere profesional care va veni si cu un pachet salarial foarte satisfacator. In august reusesc in sfarsit sa gaseasca echilibrul financiar de acre au nevoie.

RAC
Luna august este linistita din punct de vedere financiar pentru nativii din Rac. Cheltuielile nu depasesc deloc veniturile si mai mult decat atat, nativii acestei zodii reusesc si sa puna ceva banuti deoparte pana la inceputul lui septembrie.

Citeste si:  HOROSCOP – Miercuri, 26 septembrie 2018

LEU
Luna august este si pentru Lei destul de buna din punct de vedere financiar, mai ales incepand cu a doua jumatate. Astfel, dupa 15 august fac rost de o importanta suma de bani de care chiar au nevoie pentru o investitie pe termen lung. Aceasta suma de bani pica la marele fix si va cataliza o serie de venituri substantiale in viitorul apropiat.

FECIOARA
Fecioarele se consfrunta cu probleme destul de mari din punct de vedere financiar in luna august. Din pacate, nu reusesc sa acopere toate cheltuielile pe care le au asa ca nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa faca o serie de imprumuturi ce ii vor pune intr-o situatie destul de neplacuta.

BALANTA
Balantele au un inceput de august in care intra intr-un grav declin financiar din cauza ca se trezesc presati de toti cei carora le datoreaza bani. Plata datoriilor nu mai suporta intarziere asa ca pana pe data de 15 august se vor trezi impartind bani in stanga si-n dreapta. Dupa 15 august insa, se vor redresa totoal din punct de vedere financiar.

SCORPION
Scorpionii insa au o luna august minunata din punct de vedere financiar. In prima parte a lunii sunt scutiti de o serie de datorii, ceea ce ii face sai aiba buzunarele mai pline. Pe deasupra, in a doua jumatatea a lunii, castiga o importanta suma de bani, din simplu noroc.

Citeste si:  Pe unde călătorești în funcție de zodia în care ești născut

SAGETATOR
Sagetatorii trec printr-o perioada destul de agitata din punct de vedere financiar in august, din cauza ca au de efectuat o serie de cheltuieli neasteptate. In acest sens, vor fi nevoiti sa faca un imprumut destul de mare care-i va da peste cap.

CAPRICORN
Capricornii trec printr-o perioada destul de neagra din punct de vedere financiar la finalul lunii august, avand in vedere ca vor avea cheltuieli destul de mari de la inceputul lunii. Insa, banii vor fi folositi pentru distractie, ceea ce ii va face sa nu regrete nimic.

VARSATOR
Varsatorii au o luna august minunata din punct de vedere financiar, avand in vedere ca primesc foarte multi bani de la persoane apropiate care doresc sa-i ajute in intreprinderea unui eveniment minunat, important in viata lor.

PESTI
Si pestii se redreseaza financiar in august, in ciuda faptului ca au cheltuieli destul de mari. Insa, datorita unui castig surprinzator si destul de mare, vor reusi sa puna la punct absolut tot ce era de rezolvat din punct de vedere financiar. Perioada favorabila pentru castiguri dupa 10 august.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: