28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 25 august 2023. Mercur indică posibile neînțelegeri sau tensiuni

Horoscop 25 august 2023. Mercur indică posibile neînțelegeri sau tensiuni

Horoscop 25 august 2023. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 25 august 2023

Este dificil să fii specific în privința norocului Berbecilor în prezent. Unii dintre voi se află încă într-o fază de tulburare considerabilă, în timp ce alții savurează perspectiva unei stabilități crescute. Dacă aveți încă întrebări profunde despre o relație, nu le ignorați, dar nici nu trageți concluzii pripite.

 Taur – 25 august 2023

Acum că Venus joacă un rol atât de direct în alegerile tale personale, ai intrat într-o perioadă în viața ta în care poți renunța la trecutul secret. Înlătură reticența de a discuta despre ambițiile personale intime cu cei apropiati. În viitor, va trebui să te ocupi de faptele clare.

Horoscop Gemeni – 25 august 2023

Ai motive întemeiate să sperii că întrebările financiare îndelungate sunt pe cale să primească o formă de rezolvare. De fapt, orice înțelegere încheiată acum trebuie, prin definiție, să fie temporară și doar o etapă pe calea către deznodământul final. Totul ar putea fi legat de o nouă ambiție majoră.

Citeste si:  HOROSCOP – Miercuri, 11 iulie 2018

Horoscop Rac – 25 august 2023

Planetele joacă o dramă în semnul tău, care poate fi descrisă doar ca fiind profund mitologică. Acest lucru înseamnă că în parteneriatele tale, atât acum, cât și în viitorul apropiat, vei fi pus în fața unei alegeri a două roluri distincte, lider sau urmăritor: vei da ordinele sau le vei asculta? Vei afla destul de curând.

Horoscop Leu – 25 august 2023

De ce ești atât de puternic condiționat să crezi că meriți un odihnă lungă și bună? Dacă așa crezi, ar fi mai bine să te ocupi cu hotărâre de orice problemă, oricât de trivială, care apare astăzi, mai ales dacă poți să le rezolvi cu bani.

Horoscop Fecioară – 25 august 2023

În trecut, ai crezut adesea că atunci când ceilalți își vor reveni, totul se va așeza. Acum ar putea fi necesar să te confrunți cu faptul că colegii tăi vor persista în ideile lor independente pentru mult timp de acum înainte. Totul are legătură cu Luna, ceea ce înseamnă că poți rezolva cu succes astfel de probleme.

Horoscop Balanță – 25 august 2023

Totul despre această perioadă a anului este simbolizat de Mercur, un planet bogat și responsabil pentru faptul că ideile tale curg atât de viu. Amintește-ți că organizarea și disciplina de sine sunt virtuți ce trebuie cultivate pentru ca planurile tale înalte să fie puse în practică.

Citeste si:  HOROSCOP – Duminică, 26 noiembrie 2017

Horoscop Scorpion

Pe lângă faptul că este un moment ideal pentru călătorii, mesajul astrologic este simplu și direct. Trebuie să dai frâu liber laturii tale care trăiește în funcție de idealuri și convingeri profund înrădăcinate, și să încerci să stabilești un sens personal al vieții.

Horoscop Săgetător – 25 august 2023

Poate fi surprinzător pentru alții să observi adesea că îți subestimezi propria valoare, considerându-ți propriile tale daruri extraordinare ca având puțină importanță. Cu cât îți dai seama mai repede că astfel de atitudini auto-depreciative sunt nonsens, cu atât mai bine. Presiunile familiale încep să se acumuleze, dar fanteziile tale ar putea arăta calea înainte.

Horoscop Capricorn – 25 august 2023

Sub o formație planetară specifică, ai început să te întrebi dacă ceilalți se îngrijesc cu adevărat de tine. Cu toate că nu o vor admite, oamenii apreciază cu adevărat toate sacrificiile pe care le-ai făcut. Ți-o vor spune în curând, așa că așteaptă momentul potrivit pentru cuvintele potrivite.

Vărsător – 25 august 2023

Un aspect curios al lui Mercur indică posibile neînțelegeri sau tensiuni legate de cine este responsabil pentru aranjamentele finale. Estimez că orice dispute ar trebui să fie rezolvate rapid, dar s-ar putea să fie necesar să-ți susții cuvintele cu fapte!

Pești – 25 august 2023

În mod fericit, încă un planetă s-a adăugat la lista celor care încep să adauge adâncime și sens vieții tale. Puțin câte puțin, viața trebuie și va îmbunătăți; nu există alternativă. Ceea ce este și mai bine este că ciclul lunar oferă sprijin activ.

 

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: