25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 16 februarie 2024. Ce e mai bun urmează să vină!

Horoscop 16 februarie 2024. Ce e mai bun urmează să vină!

Horoscop 16 februarie 2024. Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 16 februarie 2024

„Eu sunt unul. Sunt una cu ritmul și fluxul Universului. Am încredere că fiecare experiență este o experiență perfectă și că viața creează recipientul perfect pentru ca eu să mă vindec și să mă dezvolt.” Repetați această rugăciune cu voce tare de 5 ori dacă puteți înainte de a sări din pat și apoi onorați fiecare situație ca pe o binecuvântare din partea forțelor misterioase, de sus și de jos. Este timpul să transmutați această amărăciune în dulcele elixir al iubirii. Este timpul să îmbrățișezi optimismul ca pe o superputere a ta și să te prezinți ca cea mai strălucitoare și sclipitoare versiune a ta în această lume mare și rea!

Taur – 16 februarie 2024

Meriți luna și stelele, Taur. Meriți tot ceea ce ai sperat și pentru care te-ai rugat. Așadar, întoarce-ți privirea spre interior și mută convingerile autolimitante care te-au împiedicat să revendici ceea ce a fost întotdeauna al tău. Este timpul să te prezinți pentru toate deliciile vieții dintr-un spațiu de deschidere și un spațiu de iubire.

Este timpul să vă permiteți să primiți ceea ce ați cerut. Ca atare, vremea cosmică din această săptămână aduce, de asemenea, o reuniune divină a sufletului pereche în viața ta. O anumită persoană cu care simți o vibrație de ceva timp. Vorba ceea, la conferința cosmică: dă-ți permisiunea de a conduce cu inima.

Horoscop Gemeni – 16 februarie 2024

Legea atracției este întotdeauna în joc și legea atracției lucrează întotdeauna în favoarea voastră, iar în acest moment, legea atracției aduce în experiența voastră oportunități de creștere și de accelerare. Așadar, ești pregătit? Ești pregătit să îți întinzi aripile și să îți împărtășești darurile divine într-un mod foarte, foarte mare?

Nu te îndoi de tine sau de potențialul a ceea ce poți crea. Mai mult, viața ta amoroasă promite să fie la fel de plină de acțiune. Pentru unii, o poveste de dragoste furtunoasă ar putea fi în cărți, una care vă va ajuta să curățați pânzele de păianjen care s-au format în interior și în exterior.

Citeste si:  Horoscop dragoste august 2023

Horoscop Rac – 16 februarie 2024

Ia-ți un moment de introspecție asupra sursei grijilor, temerilor, anxietăților tale. Ia-ți un moment pentru a face introspecție asupra a ceea ce te apasă. S-ar putea ca tu să fii atât de prins într-o rețea a propriilor tale așteptări, încât nu ești capabil să accepți viața în termenii vieții. Schimbă-ți punctul de vedere. Recunoașteți „norocul” în „nenorociri”. Exprimați-vă recunoștința pentru binecuvântările deghizate. Recunoștința voastră este ingredientul secret care va crea o schimbare în interior și în exterior.

Horoscop Leu – 16 februarie 2024

Ce înseamnă cu adevărat iubirea de sine pentru tine? Cum te prezinți pentru tine, zi de zi, lună de lună? Începeți prin a deveni conștient de conflictul interior. Conflictul dintre cine ești și cine crezi că ar trebui să fii pentru a te integra. Și apoi, pe măsură ce renunți la „ar trebui” și la „trebuie”, adu darul acceptării la masă.

Horoscop Fecioară – 16 februarie 2024

Luna în creștere aduce cu ea darul unui optimism prudent *și* care îți reaprinde focul interior. Așadar, ce vrei să creezi în lunile care urmează și cum te simți chemat să plantezi semințele schimbării în conștiința colectivă? Onorați acest moment ca pe unul în care nu doar să vă clarificați intențiile, ci și să acționați în urma lor într-un mod metodic, ceea ce vă place. Lumea este pregătită pentru ofertele tale sacre! Nu vă rețineți de data aceasta.

Horoscop Balanță – 16 februarie 2024

Ce înseamnă „plăcerea” pentru tine, dragă Balanță? Ce îți aduce bucurie și îți trezește sentimentul de fericire? Singur, cuplat sau jucând jocul mix-and-mingle, acesta este semnalul tău pentru a te scoate într-o aventură solitară și a te răsfăța cu activitățile care trezesc cântecul sufletului tău *de*. Idei de întâlniri cu care să flirtezi: 1. Îmbracă-ți rochia/ costumul preferat și îndreaptă-te spre un restaurant sau un bar pe care îl iubești (cu măsuri de siguranță adecvate). 2. Planifică o zi de spa. 3. 3. Urmăriți un film sau urmăriți-vă artistul preferat în acțiune. 4. Înscrieți-vă la un atelier de bachata sau la un curs de olărit. 5. Stați pe plajă și priviți cum apune soarele în timp ce practicați mindfulness și vă notați gândurile în jurnal. Ce e mai bun urmează să vină!

Horoscop Scorpion

Adevărul este că dezvoltarea personală nu arată niciodată ca un curcubeu și o rază de soare. Procesul de îndepărtare a straturilor care nu mai servesc binele nostru cel mai înalt și mai mare ne cere să călătorim în lumea mai puțin plăcută, în adâncurile psihicului și ale sufletului nostru, unde ne întâlnim cu umbrele noastre, cu cele mai inconfortabile aspecte ale ființei noastre. Dacă acest lucru este adevărat în cazul tău, împrietenește-te cu disconfortul. Treceți în modul observator în loc să lăsați gimnastica mentală să vă copleșească. Aduceți darul conștiinței iubitoare la masă. Te afli în mijlocul unei curățări masive, Scorpionule. Ai încredere că ești pregătit să scrii o poveste nouă pentru tine însuți.

Citeste si:  Horoscop saptamanal 23-29 ianuarie 2023. Doua zodii trec printr-un proces de transformare

Horoscop Săgetător – 16 februarie 2024

Săgetător, acesta este anul în care trebuie să aprofundezi conexiunea cu tine însuți, cu Spiritul Divin, cu Sursa. Așadar, fii atent la modul în care ești chemat să crești și să te miști. Fii atent la frământările sufletului tău și la direcția spre care te îndreaptă busola ta interioară. Dacă v-ați gândit să vă înscrieți la o retragere spirituală și/sau să vă îmbarcați într-un fel de călătorie de tip „mănâncă-roagă-te-iubește”, acesta este steagul verde pentru a o face! Oh, și încă un lucru! Aprofundarea în studiul dramei și al filozofiei îți va permite să-ți extinzi mintea!

Horoscop Capricorn  – 16 februarie 2024

Bună ziua și bine ai venit în sezonul recoltei, Capricorn! Chiar acum, savurezi fructele dulci ale muncii tale, în timp ce întâmpini bogăția, abundența și prosperitatea în lumea ta! Obișnuiește-te ca lucrurile să funcționeze în favoarea ta! Obișnuiește-te să ți se satisfacă nevoile și să ți se împlinească dorințele.

În plus, lumea este o lume mai bună atunci când strălucești în lumina ta și îți împărtășești darurile sacre cu lumea! Oh, și în caz că vă întrebați, lucrurile pe plan personal promit să fie la fel de suculente. Marele final al sezonului Capricorn te vede construindu-ți o viață frumoasă alături de persoana ta specială!

Vărsător – 16 februarie 2024

În acest moment, există în tine o dorință profundă de a fi văzut, de a fi iubit, de a fi înțeles. Dorințele tale sunt valabile, Vărsătorule, dar dorințele tale creează o distanță între tine și ceilalți oameni.
Acceptă-te așa cum ești, cu perfecțiuni și imperfecțiuni, cu frumusețe și nebunie. Atunci când îți dai permisiunea de a fi *tu*, de a fi cel mai autentic sine în orice situație, nevoia de validare externă trece în cele din urmă în plan secund.

Pești – 16 februarie 2024

Știi că legea atracției conspiră mereu în favoarea ta, că Spiritul lucrează mereu în favoarea ta și că lucrurile care nu funcționează sunt, de asemenea, o parte a planului mai mare care a fost pus în aplicare pentru tine. Așadar, continuați să treceți prin viață cu ușurință, bucurie și predare în inima voastră. Ceea ce ceri este deja al tău!

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: