22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERGesturi care te fac mai putin atragatoare

Gesturi care te fac mai putin atragatoare

Limbajul corporal este principalul factor care ii influenteaza pe cei din jur. Iata cateva gesturi pe care sa le eviti pentru a fi atragatoare in continuare.

Apucatul incheieturilor

Atunci cand te prinzi cu mana de celalalt cot, sau de incheietura, transmiti un semn negativ, de nesiguranta si nehotarare. Cu cat bratul este apucat mai de sus, cu atat mai nemultumita pari.

Incrucisarea gleznelor

Atunci cand iti incrucisezi gleznele inseamna ca nu crezi cu adevarat in ce se discuta. Atunci cand ai si mainile in buzunar, nimeni nu va fi atent la ceea ce spui, acest lucru indica anxietate si faptul ca incerci sa maschezi multe frustari.

Degetele incrucisate

Atunci cand degetele de la o mana sunt incrucisate cu celelalte indica interlocutorului ca vrei sa te inchizi in tine, ca nu esti prezenta 100% acolo si ca nu trebuie sa te intrebe nimic.

Postura cocosata

Pozitia corpului este foarte importanta atat pentru sanatate cat si pentru impresia pe care o lasi in societate. Atunci cand stai cocosata pari nemultumita de viata ta, neajutorata.

Zambet fortat

Zambetul fals poate fi perceput ca un gest sarcastic. Nu ezita sa razi sincer, asa vei avea parte de mai multi prieteni.

Mainile in solduri

Acest gest poate indica agresivitate. Aceasta postura este luata doar atunci cand nu stii ce sa faci cu mainile, dar nu trasmite niciodata un lucru bun.

Citeste si:  Traditii pentru spor si sanatate de Lasata Secului

Aratatul cu degetul

Toata lumea are obiceiul de a arata cu degetul, insa acest gest este perceput ca o lipsa de respect.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: