4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER10 pardoseli inedite pentru bucatarie

10 pardoseli inedite pentru bucatarie

Pardoseala din bucatarie nu trebuie aleasa la intamplare. Aceasta incapere este predispusa la accidente casnice mai mult decat oricare alta camera din locuinta. Asadar, trebuie sa tineti cont de traficul din bucatarie, inainte de toate, de predispozitia unui finisaj sau altul la murdarire, etc.

In mod cert, bugetul este urmatorul criteriu de pe lista noastra. Acesta variaza de la proprietar la proprietar, insa noi va propunem solutii pentru fiecare buzunar:

1. Betonul/ cimentul finisat este prima alegere. Usor de realizat, pardoseala din ciment este printre cele mai rezistente finisaje, usor de mentinut si cateodata reflecta lumina astfel incat spatiul sa para mai mare. Este perfect pentru bucatariile amenajate in stil clasic care, de cele mai multe ori, au un mobilier incarcat, drept si prin urmare o pardoseala simpla, dintr-o singura „bucata”, fara taieturi, ar simplifica amenajarea.

2. Pardoselile din lemn se preteaza in bucatarii doar daca lemnul a fost tratat impotriva petelor. De exemplu, o pardoseala din lemn inchis arata cat se poate de elegant intr-o bucatarie alba la nivelul mobilierului si finisajelor de pe pereti. Formeaza un contrast frumos si interesant.

3. Placile din granit sunt ideale pentru familiile numeroase cu multi copii unde petele si zgarieturile sunt la ordinea zilei. Sunt rezistente, se curata usor si se potrivesc oricarui stil de amenajare.

4. Parchetul clasic se potriveste perfect cu bucatariile traditionale. Este durabil si puteti crea un model dragut intr-o bucatarie de tip „U” asa cum este ilustrat in imagine.

5. Pentru bucatariile contemporane recomandam quartz-ul. Rezistent la zgarieturi, quartz-ul dispune de o paleta variata de culori si de o suprafata lucioasa care se preteaza spatiilor de locuit moderne. Trebuie doar sa doriti sa iesiti in evidenta.

VEZI CONTINUAREA SI GALERIE FOTO PE CASAMEA.RO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: