22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEFuego s-a dat de gol: a dezvăluit unul dintre marile lui secrete

Fuego s-a dat de gol: a dezvăluit unul dintre marile lui secrete

Inrolare trafic.ro

Cunoscutul solist și om de televiziune a devenit în ultimii ani foarte îndrăgit. De când prezinta la TVR2 emisiunea ”Drag de România mea” viață artistului a devenit expusa publicului. Iar Fuego a tot povestit despre el și despre obiceiurile sale.

Paul Surugiu sau Fuego, cum este el cunoscut în lumea muzicală, are multe secrete pe care fanii nu le cunosc. Dar solistul și omul de televiziune încă mai are secrete pe care le oferă cu pipeta fanilor săi. Iată că recent a publicat un nou mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluie un mic secret despre el și anume că nu este deloc matinal și nu se trezește prea de dimineață.

fuego cu sanda ladosi
fuego cu sanda ladosi

”Neatza, dragilor! Preiau formula asta de salut pentru că azi, după ora 11.00, voi fi în direct la Antena 1, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Povestim, cântam și petrecem împreună! Eu nu sunt cel mai matinal dintre matinali, pentru că și ora la care adorm este târzie! Dar mi se pare că nu ora contează, ci mai degrabă determinarea și cheful de a face lucruri, de a munci, de a te implica!

Și cu 10 ore dormite și cu două, implicarea e una! Eu după principiul asta mă setez de dimineață și îmi merge bine! Mai am și momente triste, dar încerc să le depășesc! Vă iubesc, dragii mei și nu uitați că pe 11 iunie, de la ora 19.00, ne vedem la Chișinău, la concertul meu aniversar de la Teatrul Verde!”, a povestit pe pagina sa de socializare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: