Search for content, post, videos

Cum sa-ti ingrijesti genele false

Extensiile de gene fir cu fir au devenit o adevarata necesitate in zilele noastre. Tot mai multe femei apeleaza la acest truc pentru a fi frumoase 24/24 de ore. Acestea sunt naturale, ofera un maxim de confort au o rezistenta mare si un aspect frumos vreme indelungata.

Chiar si asa, genele false sau extensiile de gene au si ele nevoie de ingrijire pentru a rezista mai mult, iar acest lucru depinde doar de voi.

Iata cateva reguli si sfaturi de ingrijire care le prelungesc rezistenta:

– in primele 2 zile de la aplicare (48 de ore), evitati sauna, contactul cu apa in jurul ochilor sau sa va spalati pe cap. Pana cand lipiciul de usuca complet.

– evitati produsele pe baza de ulei (demachiante, ulei, crema), nu fac altceva decat sa scada rezistenta genelor false.

– demachierea si curatarea lor zilnica este foarte importanta. Folositi demachiante pe baza de apa (lotiune micelara, demachiant pentru ochi si buze).

– se recomanda spalarea lor cu apa (in afara primelor 48 de ore), cu miscari usoare in directia de crestere. Se poate folosi dusul la o presiune mica, cu apa calduta, impreuna cu o spuma de curatare. Este indicat sa eliminati rezidurile de machiaj care se strang la radacina genelor naturale.

– nu frecati ochii si nu trageti de gene.

– periati o data pe zi cu periota speciala.

– Daca aveti ochii sensibili si predispusi la alergii este bine sa anuntati lash expert-ul.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *