Search for content, post, videos

Albirea dintilor acasa, in doar 3 minute! Cum se face

Albirea dintilor poate fi destul de costisitoare, daca nu cunosti o serie de metode prin care sa obti rezultate incredibile, chiar la tine acasa.

Asa ca pentru albirea dintilor acasa, in doar 3 minute, fara a fi necesara o vizita la medicul stomatolog, ai putea sa optezi pentru una dintre cele mai simple solutii. Aceasta solutie este foarte ieftina si te fereste de substantele abrazive folosite deseori pentru albirea dintilor, care pot afecta smaltul destul de puternic.
Asadar, albirea dintilor acasa in doar 3 minute se face folosind o serie de ingrediente la indemana oricui: este nevoie de o lamaie si o lingurita de bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu se pune intr-un bol si se preseaza cu o lingurita. Apoi, deasupra se stoarce zeama de la lamaie si se lasa circa 3 minute ca acidul sa actioneze asupra bicarbonatului de sodiu.

Dupa ce reactia a luat sfarsit, se amesteca foarte bine intreaga solutie obtinuta.

Solutia se aplica pe dinti cu o bucata de vata curata si se lasa sa actioneze circa 30 de minute. Dupa aceea este de ajuns sa va spalati pe dinti cu periuta si cu pasta de dinti iar rezultatul este uimitor.

Albirea dintilor acasa, in doar 3 minute! Cum se face – VIDEO

 

<

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *