26 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEFOTO Sfaturi de frumusete: «De Sarbatori, apelati la cristale pentru un machiaj...

FOTO Sfaturi de frumusete: «De Sarbatori, apelati la cristale pentru un machiaj stralucitor»

Perioada Sarbatorilor de Iarna înseamna pentru doamne o atentie marita pentru coafura și machiaj, doua dintre cele mai importante lucruri cand vine vorba de aspectul lor exterior..

„Pentru aceasta frumoasa perioada a iernii ne putem inspira din stilul rock sau din cel retro. Pentru o coafura rapida, putem apela înca la coada de cal în stil tomboy, rasucita sau împletita. Iar pentru zilele festive ne încanta buclele lejere, lasate liber doar pe o parte sau accesorizate cu fine împletituri”, explica Ana Maria Margineanu, specialista în frumusete și proprietara unuia din cele mai vechi centre de frumusete din București.

Secrete de frumusete ale celebritatilor

Afla ce tip de piele ai

„În makeup, troneaza o noua regula de aur: machiaza ochii și gura în culori diametral opuse. Daca pana sezonul trecut, albastrul și portocaliul se excludeau reciproc din același context, acum și-au gasit perechea. Sunt ceva ani de cand burgundy a lipsit cu desavarșire din paleta de culori pentru buze, dar iata ca în aceasta iarna s-a reinventat și chiar adus pe podiumul machiajului într-un tandem sexy cu nude, auriu și argintiu, pentru a da luminozitate ochilor. Pentru un efect maxim de stralucire apelam la cristale Swarowski, în nuante diferite, întotdeauna pe o baza contrastanta. Pentru excentrice, este bine de știut ca pietricelele pot fi folosite și pentru design-ul sprancenelor. Geisha-style se impune monochromatic cu o updatare moderna, cerand buzelor sa contrasteze sau, din contra, sa se mentina naturale”, a mai explicat Ana Maria Margineanu, care are studii de make-up la Istanbul. Ea a colaborat cu specialiști din domeniu din Roma și a fost invitata la diferite emisiuni, în calitate de make-up artist (B1TV, ProTv, Antena1, 2,3, National TV).

Numitorul comun pentru îmbinarea elementelor de make-up este uniformizarea chipului cu un fond de ten compact, cu accent predominant pe nuantele deschise, excluzand în cele mai multe cazuri nuantarea pometilor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: