22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETERemedii pentru a scapa de imperfectiunile fetei

Remedii pentru a scapa de imperfectiunile fetei

Imperfectiunile pielii servesc ca una dintre problemele comune ale pielii pentru oameni. Acestea actioneaza ca defecte pe fata, care fac o persoana sa se simta jenata; ca urmare, persoana poate avea o stima de sine scazuta, care poate afecta dinamica ei sociala cu familia, cu prietenii si cu ceilalti oameni. Iata ce poti face pentru a scapa de impuritatile de pe fata.

Migdale
Migdalele ajuta la gestionarea petelor de pe piele. Ele ajuta la accelerarea disparitiei petelor. Cateva migdale sunt inmuiate intr-un castron de apa peste noapte si sunt macinate intr-o pasta fina in dimineata urmatoare.

Apoi, se adauga o cantitate mica de lapte la pasta de migdale, iar amestecul rezultat se aplica pe pielea afectata peste noapte. In dimineata urmatoare, pasta este spalata cu apa rece. Remedierea se poate face in jurul a doua saptamani pentru a obtine rezultatele optime.

Zeama de lamaie
Un alt remediu pentru petele de pe piele este sucul de lamaie. Acesta exfoliaza pielea, elimina excesul de ulei si ucide bacteriile care provoaca cosuri. Ca rezultat, sucul de lamaie are puterea de a reduce dimensiunea porilor si de a face pielea mai fina.

Conform publicatiei, persoana aplica suc de lamaie proaspat pe piele si il lasa sa actioneze timp de 15 pana la 20 de minute inainte de clatire. Remedierea se face timp de 30 de zile sau mai mult. Ca o optiune, un sfert de lingurita de suc de lamaie poate fi combinata cu o lingurita de miere.

Citeste si:  Cum să iți usuci părul? Natural vs uscător de păr

Apoi, amestecul se freaca pe piele si se spala dupa 15-20 de minute. Remedierea se face de cateva ori pe saptamana timp de o luna sau pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Otet de mere
Otetul de cidru de mere, de asemenea, ajuta la contracararea petelor de piele, datorita naturii sale acide si proprietatilor antiinflamatorii. Otetul este diluat cu trei parti apa si este aplicat pe zona afectata. Apoi, zona este spalata dupa zece pana la 15 minute. Apoi, se utilizeaza de doua ori pana la trei ori pe zi pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: