15 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERFashionTV Festival Brasov 2015, cel mai important eveniment de moda al verii...

FashionTV Festival Brasov 2015, cel mai important eveniment de moda al verii transforma Brasovul pe 26 si 27 iunie intr-o capitala cosmopolita a extravagantei vestimentare

Inrolare trafic.ro

afis-A3Festivalul are loc incepand cu ora 20.00 in luxoasa incinta a hotelului Aro Palace Brasov 5* si reuneste pe catwalk designeri si branduri din Franta, Rusia, Liban, Emiratele Arabe Unite, Republica Moldova si Romania.

Cele 2 seri ale FashionTV Festival Brasov 2015 aduc pe podium 16 prezentari de moda sustinute de peste 40 de modele cu cele mai recente colectii vestimentare sau de accesorii ale unor branduri precum Bassam Al Cherif (Liban), Andreea Dogaru (Romania), Walid Atallah (Emiratele Arabe Unite), Nausica (Romania), Yulia Kosyak (Rusia), Mineli Boutique (Romania), Anna Subbotina (Rusia), Lacramioara Iordachescu & Adela Diaconu (Romania), Les P’tites Bombes (Franta), Loulou (Romania), Iulia Ghenea si Emilia Tudoran (Romania), Alice Design Boutique (Romania), Diana Voevutki (Republica Moldova), Ocassion (Romania) si Claudia Rawlings (Romania).

Printre atractiile festivalului se numara Les P’tites Bombes, un brand cu o existenta pe piata modei de peste 20 de ani si 1400 de magazine deschise in Franta si in restul Europei. Francezii aduc in premiera  la FashionTV  Festival Brasov 2015 colectia de incaltaminte pe care brandul a pregatit-o pentru a patrunde si pe piata din Romania. Tot in premiera va fi prezentata si colectia de rochii de mireasa a Andreei Dogaru, detinatoare a titlului de designer al anului 2014 in Romania. Dupa ce au impresionat la Sankt Petersburg si Moscova Fashion Week, rusoaicele Kosyak si Subbotina se afla pentru prima oara pe scena festivalului Fashion TV Festival Brasov 2015, insa libanezul Bassam Al Cherif revine pentru a doua oara in Romania cu o colectie care ii pune in valoare experienta de 22 de ani in domeniul modei, imbinand cu maiestrie clasicul si modernul.

Citeste si:  Sindromul Barbie, o pasiune bolnava a fetelor de a se deghiza in clone ale papusilor celebre

O alta colectie foarte asteptata este cea care poarta semnatura lui Walid Atallah, unul din cei mai reputati designeri din Emiratele Arabe Unite, care a reusit sa se impuna prin lux si opulenta, impresionand cu rochiile cu diamante, perle si pietre pretioase scumpe.

FashionTV Festival Brasov 2015 aduna in hotelul de 5 stele inaugurat in 1939, pe parcursul celor 2 seri de eveniment invitati de seama de la persoane publice, personalitati locale, pana la reprezentanti ai autoritatilor si specialisti din domeniul modei. Festivalul pastreaza traditia prin care organizatorii ofera premii de mii de euro constand in produse si servicii luxury.

Festivalul de moda al verii se va incheia cu o petrecere exclusivista marca FashionTV, care va avea loc in Club Times Brasov, accesul urmand a se face pe baza de invitatie ori bilet.

 

Parteneri principali : Hotel Aro Palace 5*, Tiriac Auto, Mercedes Benz, Club Times, Preciosa Décor.

Parteneri: Conacul Heldsdorf, Redds, Media Photo, MD Events, IMedia

Parteneri media : Kiss FM, Etiquette Magazine, EVZMonden, Ring, Fusion, Tabu, VipStyle, 24Fun, Eva.ro, kfetele.ro, Mondenonline.ro, BV01Ade, The fashionblog.ro.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: