23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERFapte care arata o noua latura a Japoniei

Fapte care arata o noua latura a Japoniei

Japonia se situeaza pe locul trei printre economiile de varf ale lumii si este bine cunoscuta pentru dezvoltarea tehnologica rapida. Este, de asemenea, lider mondial in numarul de sinucideri pe an.

De ce? Unul dintre motivele principale este considerat a fi singuratatea oamenilor, in plus fata de munca pana la epuizare.

O papusa de silicon in locul unei iubite reale

Barbatii care au fost dezamagiti de o relatie sau nu au reusit sa-si gaseasca un partener prefera sa foloseasca o papusa de silicon in marime reala. Oamenii isi explica decizia: „Aceasta fata nu va cere bani si cadouri si nu va fi geloasa si pusa pe scandal”.

Exista o companie care inchiriaza animale de companie

Inchirierea de animale de companie este unul dintre cele mai solicitate servicii din Japonia. Popularitatea sa poate fi explicata cu usurinta: apartamentele sunt destul de mici (aproximativ 60 de metri patrati) si nu este convenabil sa aiba un animal de companie acolo. In plus, un program de lucru incarcat nu le lasa mult timp sa aiba grija de un animal de companie.

Imbratisari si conversatii contra cost

„Exista un singur lux adevarat, cel al relatiilor umane”, a spus Antoine de Saint-Exupéry. In Japonia, oamenii sunt gata sa plateasca bani mari pentru acest tip de lux. Aici este o practica extrem de populara de a beneficia de kosai („o relatie compensata”). Barbatii mai in varsta dau bani sau daruri de lux femeilor tinere atractive pentru compania lor.

Citeste si:  Rosteste rugaciunea Sfantului Stelian, despre care se spune ca este ocrtitorul pruncilor si vei avea noroc

Iubite virtuale

Tehnologia dezvoltata din Japonia face posibil ca oamenii sa inceapa relatii cu personaje din lumea virtuala. Barbatii isi iau „prietenele” la intalnire, le cumpara daruri si chiar se pot casatori intr-un loc special cu un ministru, un martor al casatoriei, un tort de nunta si un dispozitiv de realitate virtuala.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: