2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBEREXCLUSIV: Psiholoaga Lyla.ro a vorbit cu Daniela Crudu despre relatia cu Costea...

EXCLUSIV: Psiholoaga Lyla.ro a vorbit cu Daniela Crudu despre relatia cu Costea – FOTO

Am intalnit-o pe Daniela Crudu la un eveniment important unde ea reprezinta imaginea unui lant de magazine de incaltaminte. Am stat la aceiasi masa cu ea si cu reprezentanti ai presei insa eu am vazut o alta Daniela, o alta Cruduta mult schimbata chiar slabita fizic insa mereu cu zambetul pe buze ca o adevarata vedeta. Am observat inca de la sosirea ei ca este foarte agitata si efectiv pe telefonul ei soseau necontenit mesaje la care ea incerca sa faca fata si sa raspunda. In timpul cinei am stat de vorba minute in sir apoi vreo 10-15 minute ne-am retras intr-un colt unde Daniela mi-a povestit despre relatia ei cu Mihai Costea, despre faptul ca este prima mare dragoste a ei, despre faptul ca sufera, despre faptul ca fotbalistul Mihai Costea pune o presiune psihica imensa asupra ei,d espre faptul ca i se pare ca Mihai este chiar diaboloc in ceea ce face si ca nu-i este usor sa lucreze si sa isi onoreze contractele in aceasta situatie!

Desigur in acest timp mesajele continuau sa soseasca pe telefonul Danielei si din ce am reusit sa citesc si sa inteleg, este ca intradevar Daniela nu este vinovata si starea ei psihica este la pamant din cauza comportamentului copilaresc de care da dovada atacantul Stelei.

Citeste si:  Efectele nefavorabile ce apar daca iei prea multa vitamina C

Sigur sunt tineri, sunt frumosi, fara probleme financiare sunt la inceput de drum si atat Mihai cat si Daniela pot sa isi refaca viata in orice moment de acum incolo. Este o poveste de dragoste cu nabadai in care amadoi au pus suflet in care amadoi au invatat si de fapt fiecare esec, dezamagire sau palma depoate intarii si maturiza !

Dupa un sfert de ora de discutii ,o prajitura infulecata la repezeala si cateva SMS-uri primite de la M.Costea, Daniela Crudu a continuat sa dea autografe,sa stea de vorba cu invitatii la eveniment, sa faca poze cu ei fara sa-si piarda zambateul si buna dispozitie.

Psiholog, Gabriela Lapadatu

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: