23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIEmi de la ”Noaptea târziu”, mare nuntă mare cu iubita lui

Emi de la ”Noaptea târziu”, mare nuntă mare cu iubita lui

Inrolare trafic.ro

Săptămâna care tocmai a trecut incă un burlac celebru a ales să renunțe la burlăcie și să se așeze la casa lui. Este vorba de Emi sau Emanuel Popescu, pe numele lui adevarat, component al trupei Noaptea Târziu, dar și fost participant al emisiunii „Asia Express”, reality show în care a făcut echipa cu prietenul lui cel mai bun, Cuza.

După o relație de 3 ani, Emanuel Popescu sau Emi de la „Noaptea Târziu”, așa cum este cunoscut publicului, s-a însurat cu Mădălina. Nași le-au fost Eliza și Cosmin Natanticu, iar colegii lor, Cuza și Cucu, le-au fost alături la fericitul eveniment, la cununie.

emi si sotia cu familia petre
emi si sotia cu familia petre

Cei doi soți au fost însoțiți, în fața ofițerului stării civile, de nașii lor, prieteni și rude. Încă nu a avut loc petrecerea de nuntă, însă această a fost programată pe 11 iunie, eveniment la care vor lua parte mai mulți artiști, care au intreținut și atmosfera: Connect-R, Nicoleta Oancea Band, dar și soliști de muzică populară, printre care se numără și Valentin Sanfira. Nunta a avut loc duminica aceasta, la un cunoscut local din Bucuresti, unde au venit o multime de vedete prieteni din show bizz, colegi de la Antena sau din show bizz ul muzical romanesc.

cu familia lui popescu
cu familia lui popescu

Nici colegii Cucu si Cuza de la Noaptea Tarziu n-au lipsit si multe alte vedete. Emi si Cuza sunt prieteni inca din liceu, caci s-au cunoscut când au dat examenul de capacitate, având același nume de familie. El urma să se duca în colegiul în care el deja făcuse clasele 1-8 și, întâmplător, au devenit prieteni.

Citeste si:  Ce reacție a avut Oana Mareș după eliminarea lui Cosmin Natanticu de la Asia Express. 'Nu știu ce faceți voi, dar eu…'

El avea ochi de șoim, se mai „inspira” la geografie, îmi mai arăta și lui, a fost prietenie la prima vedere! Apoi au intrat în aceeași clasă, pentru că isi doreau amândoi același profil…și cam asta a fost povestea. Există și o glumă, pentru că în vacanța de vară, înainte să înceap liceul, au ieșit la un suc cu viitoarea clasă din care urma să facem parte, asa cum spunea Cuza.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: