2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICIEficienta testelor de sarcina

Eficienta testelor de sarcina

Odata ce menstruatia a intarziat fara motiv suntem tentate sa fugim in farmacii in cautarea celui mai eficient test de sarcina. Indiferent daca astepti sau nu un copil, rezultatul unui test de sarcina te poate ajuta din timp sa iei cea mai buna decizie.

Sigure intr-o proportie de 99%, testele de sarcina au ca indicatori principali fie probele de urina, fie pe cele de sange. Cele doua au incorporat in interior un marker care poate determina cu precizie destul de mare prezenta gonadotropina cunoscuta ca fiind hormonul sarcinii. Testele de sarcina cu proba de urina pot fi procurate din farmacii si iti pot aduce rezultate destul de sigure intr-un moment destul de scurt. Acestea pot fi efecuate cu destul de mare usurinta, acasa. Prezinta avantajul unui cost destul de redus. De asemenea, inainte de a trece la efectuarea testului este indicat sa cititi cu atentie prospectul de utilizare in care va sunt explicate destul de clar anumite indicatii cu privire la modul in care va trebui sa il folositi.

Chiar daca se permite ca testul de sarcina sa fie efectuat in orice moment al zilei, pentru o siguranta mai mare este indicat sa incercati sa il folositi din prima urina de dimineata intrucat valoarea hormonului de sarcina este mult mai mare decat in orice moment al zilei. Un rezultat care atesta posibilitatea de a fi insarcinata este evidentiat cu ajutorul celor doua liniutii de culoare rosie ce apar pe banda testului. In cazul in care apare doar una singura atunci mai mult ca sigur nu sunteti insarcinata.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: