5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICIDrama teribila din viata Gabrielei Cristea: ”Mi-am facut injectii in burta in...

Drama teribila din viata Gabrielei Cristea: ”Mi-am facut injectii in burta in fiecare seara!” Cu ce probleme s-a confruntat

Viata Gabrielei Cristea nu a fost deloc usoara, insa ea a tinut departe de public dramele din viata ei. Pana de curand, intrucat, ea a dezvaluit in cadrum emisiunii pe care o prezinta ca a facut tot ce a putut ca sa devina mama.

Ba mai mult, sacrificiile nu s-au oprit nici macar atunci cand a ramas insarcinata, intrucat ca sa duca sarcina la termen, ea a avut de infruntat dureri insuportabile.

Gabriela Cristea a povestit, in cadrul emisiunii pe care o prezinta, amanunte mai putin stiute despre perioada sarcinii.

Citeste si:

Gabriela Cristea, adevarul despre dieta pe care o urmeaza: ”As vrea sa pun capat acestui mit!”

„Vreti sa va povestesc eu ce inseamna tratamente? Eu mi-am facut timp de noua luni injectii in burta in fiecare seara. Nu am spus niciodata chestia asta. Si nu m-am plans niciodata si vreau sa spun ca le incurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am facut in fiecare zi pana in ultima zi de sarcina injectii in burta si mi le faceam singura. Si intr-o seara ma durea si intr-o seara nu ma durea si tot asa… pana am ajuns la noua luni si nu a fost greu deloc. Important e sa iti doresti cu adevarat” a marturisit Gabriela Cristea.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: