21 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIDoina Teodoru revine intr-un nou proiect! Ce va face iubita lui Scarlatescu...

Doina Teodoru revine intr-un nou proiect! Ce va face iubita lui Scarlatescu la TV?

Doina Teodoru se alătură distribuţiei comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, unde va juca rolul unei femei care a făcut trecerea rapid de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie.

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Doina Teodoru a debutat pe scenă încă din facultate, în scurt metrajul Happy Meal. Actriţă a teatrului de Comedie şi a Teatrului Mic, Doina a jucat în numeroase spectacole şi a putut fi urmărită şi pe micile ecrane, în proiecte tv precum America Express, iUmor şi Băieţi de oraş.

Doina Teodoru_ Iulia Barbu Lucian Ionescu
Doina Teodoru_ Iulia Barbu Lucian Ionescu

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Doina în rolul Adinei Balti, sora Evei (protagonistă), o tânără care până la vârsta de 19 ani deja se căsătorise şi adusese pe lume un copil.

Pentru a-şi putea întreţine familia a avut numeroase joburi temporare, însă i s-a umplut paharul atunci când şi-a prins soţul într-o aventură cu o altă femeie. A luat decizia să se mute la mama ei şi să divorţeze, deşi încă e îndrăgostită de bărbatul care i-a oferit un copil.

„M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea sa pară. La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie, dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo.

Citeste si:  Ce iubește să facă Andreea Raicu în timpul liber

Adina e fiică, soră, mamă și soție. Ce poți să îți dorești mai mult într-o astfel de conjunctură? Am intrat în posesia unui personaj “cărnos”, cum ne place nouă să spunem și sunt foarte fericita!”, a dezvăluit Doina Teodoru, completând:

Doina Teodoru
Doina Teodoru

„Pentru mine este prima oară când lucrez intr-un proiect semnat Ruxandra Ion. Până acum, tot ce pot să vă spun e că fiecare zi pe set este o încântare. Am cunoscut o echipă creativă şi extrem de sudată.

Fiecare departament își face treaba impecabil, iar asta îi oferă unui actor un mediu sigur în care poate să se desfășoare la potențial maxim. Simt că am fost primită cu brațele larg deschise în această familie. Ne vedem curând pe micile ecrane. Camera 609 va fi cu siguranța noul vostru serial preferat!”.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: