16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEDoar așa scapi de grăsimea de pe burtă. După ce vei citi...

Doar așa scapi de grăsimea de pe burtă. După ce vei citi asta vei renunta la abdomene

Inrolare trafic.ro

Grăsimea de pe burtă este foarte greu de dat jos, mai ales că majoritatea celor care încearcă să scape de această problemă ajung să facă abdomene în exces fără să aibă vreun rezultat.

Cei care vor să scape de grăsimea de pe burtă trebuie să știe că atât experții în sport, cât și nutriționiștii susțin că abdomenele în exces nu duc la subțierea taliei, ci, mai rău, la îngroșarea ei.

Acest lucru se întâmplă din cauza că abdomenele nu fac decât să mărească masa musculară a burtii, fără să topească o mare parte din grăsime. Pe de altă parte, abdomenele ajută la tonifierea mușchilor, deci nu trebuie să renunți în totalitate la ele.

Doar așa scapi de grăsimea de pe burtă.

Atât nutriționiștii, cât și experții în fitness susțin că cea mai bună metodă de a scăpa de grăsimea de pe burtă este să te orientezi foarte mult pe o dietă corespunzătoare, combinată cu un anumit tip de sport.

Dieta corespunzătoare pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă trebuie să fie formată în principal din proteine și alimente care sunt bogate în antioxidanți (roșii, pepene, grepfrut, fasole verde), care să fie consumate la masa de prânz și seara, și din alimente pe bază de carbohidrați dar de natură integrală, precum cerealele de ovăz, care să fie consumate dimineața.

Citeste si:  România RISCĂ să rămână FĂRĂ MEDICAMENTE dacă le ieftineşte

Totodată, dieta pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă presupune să mănânci des și puțin, adică de 6 ori pe zi, porții de maxim 100 de grame din ceea ce este menționat mai sus.

În combinație cu această dietă, din care trebuie eliminate complet alimentele de panificație și pastele și carbohidrații saturați, trebuie să consumi foarte multă apă.

Astfel, cu o așa dietă, în prima fază, vei observa o subțiere a taliei în două săptămâni.

După aceste două săptămâni, este indicat să te apuci de sport. Însă, NU DE ABDOMENE și atât. Cel mai indicat este să te apuci să faci mult cardio. Sporturile de tip cardio produc o îmbunătățire a metabolismului și a arderilor la nivel celular, iar acest lucru va face ca celulele de grăsime săturate sau supra-saturate să fie folosite pentru consumul de energie.

Așadar, pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă, este necesară o dietă echilibrată în proporție de 80%, sport în proporție de 20%, și este necesar să nu faci EXCES DE ABDOMENE.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: