Search for content, post, videos

Dieta pe baza de oua

Aceasta dieta este cunoscuta si sub numele de dieta de la Hollywood sau dieta  lui Adrien Brody si  si-a castigat popularitatea deoarece multe celebritati hollywoodiene au folosit-o ca sa salbeasca repede.

Actorul Adrien Brody a folosit aceasta dieta ca sa slabeasca pentru rolul din Pianistul. Brody a spus ca dieta sa zilnica a constat in cateva oua fierte, portii mici de peste , pui si cateva legume fierte la aburi si a slabit 13 kilograme in sase saptamani.

Dieta pe baza de oua este o dieta slaba in carbohidrati si asemenea dietei Atkins contribuie la scaderea poftei de mancare. Cei care au tinut aceasta cura a declarat ca au reusit sa sa slabeasca pana la 9 kilograme in doua saptamani.

Un exemplu de meniu urmat pe perioada dietei este:  la micul dejun – 2 oua fierte tare si o jumatate de grepfruit, la pranz – pui la gratar cu salata verde iar la cina – omleta din doua oua cu spanac si rosii.

Se recomanda consumul a cel putin 2 litrii de apa zilnic. Se poate consuma si  cafea neagra fara zahar sau cu indulcitori. Gustarile sau alimentele aditionale sunt interzise.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *