Search for content, post, videos

Cum a reusit fiul lui Marcel Toader sa scape de kilogramele in plus! A slabit 18 kilograme, in mai putin de doua luni

marcel toader

In timp ce Marcel Toader este renumit pentru aventurile si povestile de iubire pe care le-a trait alaturi de femei celebre, fiul lui, Maximian s-a luptat mult timp cu kilogramele in plus. Acum, insa, el a slabit 18 kilograme si se mandreste cu un trup perfect.

Invitat in cadrul unei emisiuni, el a vorbit despre modul in care a reusit sa dea jos nu mai putin de 18 kilograme, in mai putin de doua luni.

„Am avut 103 kilograme acum un an. Am vrut sa fac o schimbare sa slabesc. Am tinut o dieta pe care nu o recomand oricui. Am facut foamea si am slabit 18 kilograme intr-o luna si ceva. Tata nu m-a mustrat sa slabesc, doar ca exagerasem cu sala si eram diform. Nu imi mai gaseam haine pentru mine si trebuia sa imi fac haine la comanda”, a afirmat fiul lui Marcel Toader.

Maximilian Toader si-a dorit cu ardoare sa-i calce pe urmele tatalui sau si sa devina rugbist, insa visul lui s-a spulberat in urma unui accident teribil. De atunci, el si-a dedicat timpul studiilor, urmand Facultatea de Geografie, dupa cum marturisea chiar el: „ Tata m-a invatat sa fiu un om elegant in viata. Ganditi-va ca o data ce ma duc la facultate trebuie sa impun o anumita tinuta si imi place sa ma imbrac foarte des asa. Fac facultatea de Georgrafie in cadrul Universitatii Bucuresti. Dupa ce termin facultatea o sa continui masterul in Diplomatie si vedem dupa ce meserie o sa am”, a spus Maximilian.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *