23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIDiana Enache, fiica lui Adrian Enache a anuntat ca este insarcinata cu...

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache a anuntat ca este insarcinata cu primul copil

Inrolare trafic.ro

Surpriza pentru interpretul Adrian Enache chiar de ziua lui caci pe 12 iunie, a implini57 de ani si in podcastul sau a invitat-o pe fiica sa Diana. Care i-a spus, in exclusivitate, ca este insarcinata cu Ionut Vantu, este in sase luni si i-a mai spus ce sex are copilul pe care il asteapta.

medalie
medalie

Cea mai nouă invitată la podcastul „Laivu’ lu’ Enache”, a fost Diana Enache, fiica solistului, unde a dezvăluit detalii picante despre sarcină, dar și lucruri pe care, până acum, nu le-a abordat în spațiul public. În ultima vreme s-a tot dat sfoară în țară că Diana Enache, vedeta de la Prima TV și de la Național FM ar fi însărcinată, însă ea nu a recunoscut nimic.

Dar iată că acum o face și nu oricum, ci în podcastul tatălui său, Adrian Enache. Diana i-a povestit tatălui ei, în exclusivitate, că va avea o fetiță și că este însărcinată în 6 luni. Am aflat că sarcina vedetei este una ușoară și după cum se poate vedea și în imagini, nu este vizibilă încă!

Deci, Diana arată nemaipomenit! fiica lui i-a făcut cadou o medalie pe care este inscripționată „Cel mai tânăr bunic rock`n`roll”, iar acesta a purtat-o cu drag la gât cât timp a fost în emisiune, apoi a pus-o lângă celelalte premii.

Citeste si:  Elena Gheorghe, surpriză pentru copiii ei! I-a păcălit că merg undeva și au ajuns la Disneyland!!!
Diana si Adrian Enache
Diana si Adrian Enache

Cei doi au stat de vorbă degajat și despre alte subiecte timp de mai multe zeci de minute și au depănat amintiri din copilărie, de exemplu, de când Diana cânta în baie pentru că avea trac pentru a cânta lângă tatăl ei.

Însă, într-un final, s-a întâmplat și acest lucru și cei doi au fost solicitați în multe show-uri împreună, în spectacole și emisiuni de televiziune. Dar mai multe detalii aflați voi în continuare urmărind „Laivu’ lu’ Enache”, care și-a schimbat ziua de difuzare, aceasta fiind inițial marțea, special pentru că a fost ziua artistului.

Am aflat că Iuliana Marciuc produce de doi ani acest podcast și, cu siguranță, dezvăluirea sexului bebelușului Dianei Enache a fost cel mai emoționant moment atât pentru Adrian Enache, cât și pentru ea. Așa cum v-am spus, Adrian Enache urmează să aibă o nepoțică! Atunci când a aflat marea veste, artistul s-a bucurat mult, mai ales că el cu Diana au avut o relație foarte specială de-a lungul anilor.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: