23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEDenisa Manelista, vesti tot mai proaste! Starea ei s-a agravat in weekend:...

Denisa Manelista, vesti tot mai proaste! Starea ei s-a agravat in weekend: „Acum a venit alta nenorocire”

Denisa Manelista pare urmarita de necazuri, in weekend starea ei s-a agravat. Cantareata acuza dureri mari din cauza plamanilor.

In urma cu doar cateva zile, familia a declarat ca starea Denisei este mai buna, insa, din pacate, boala grava de care sufera i-a atacat alte organe.

“Maladia de care sufera Denisa face ravagii in organismul ei! E dureros sa o vezi cum sufera, insa nimeni nu are nicio putere, doar Dumnezeu poate sa faca o minune pentru ea.

Tocmai cand se credea ca fata s-a facut un pic mai bine si isi revine incet, incet, mai ales dupa ce si-a scos si lichidul din stomac, acum a venit o alta nenorocire!

Blonda nu mai respira asa cum trebuie, tuseste si se plange de dureri la spate, mai concret la nervii intercostali, cauzate de plamanul afectat.

denisa2_2_49033200

Doctorii care o tin sub observatie i-au recomandat sa mearga sa isi faca din nou analizele pulmonare, fiindca este nevoie de un nou tratament, probabil mai puternic decat cel pe care il ia in acest moment!”, au dezvaluit persoane din preajma familiei, potrivit wowbiz.

Cu toate astea, Denisa Manelista lupta din rasputeri sa-si revina.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: