5 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERDecoreaza folosind fotografii

Decoreaza folosind fotografii

chilipirul-zilei.ro/

Fotografiile de familie sau cele din vacanta pot fi folosite pentru tapetarea peretilor locuintei. Acestea vor da cu siguranta un aer personal si foarte original casei tale.

Ramele de diferite marimi, dar din acelasi material, pot fi folosite pentru decorarea unui perete cu fotografii. Este bine ca acestea sa fie cat mai simple si sa lase fotografiile sa vorbeasca de la sine. Daca fotografiile tale sunt alb-negru, atunci niste rame in culori tari ar putea aduce o nota de prospetime decorului.

Daca vrei sa expui o singura fotografie, inaltimea perfecta este la nivelul ochilor. Important este sa nu fie prea aproape de piese de mobilier impozante.

Cand decorezi un perete intreg cu fotografii le poti organiza asa cum doresti, dar selecteaza-le pe teme: fotografii alb-negru, cu animale, peisaje etc.

Una dintre tendintele actuale in amenajarile interioare este tapetul. Poti transforma o fotografie reusita intr-un foto-tapet care sa imbrace un perete intreg. Rezultatul va fi spectaculos si, mai ales, unic.

Pozele cu cei mici facute de-a lungul timpului sau cele din vacante pot fi utilizate pentru realizarea unui colaj.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.