22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERDe ce sa alegi o saltea cu ioni de argint?

De ce sa alegi o saltea cu ioni de argint?

Inrolare trafic.ro

Beneficiile argintului sunt cunoscute inca din vremea lui Hipocrate, cand ciuma era tratata cu ajutorul lui. In timp, utilizarea acestuia s-a extins, multi fizicieni folosindu-l ca si antibiotic, iar azi este cunoscut ca si combatant a peste 650 de afectiuni. Nu este de mirare faptul ca tehnologia care foloseste atomii de argint, cunoscuti sub denumirea de ioni de argint, a fost adaptata in multe industrii. Una dintre acestea o reprezinta productia de saltele. Specialistii in saltele ai magazinului www.saltele-online.ro spun ca ionii de argint au un efect anti-microbian, anti-fungic si anti-parazitar. Cu ajutorul ionilor de argint, producatorii asigura utilizatorilor saltelei un somn profund, lipsit de riscuri pentru sanatate.

Imbinarea straturilordin spuma de memorie de calitate ridicata si husa intretesuta cu fibre de argint ofera saltelei un confort crescut, un somn in conditii de siguranta, profund si linistit. Fibrele de argint din cadrul saltelei emana ioni de argint ce impiedica dezvoltarea larvelor de acarieni si elimina mirosul de transpiratie de pe textile. Acesti ioni de argint protejeaza de asemenea si epiderma, oferind protectie si prospetime pe parcursul intregii nopti.  

Organismul uman transpira si cedeaza caldura in timpul somnului, dar tehnologia cu ioni de argint permite absorbtia si evacuarea rapida a umiditatii (proprietati hidrofile pentru umiditate). Bacteriile prospera din cauza umezelii si a caldurii corpului, produc mirosuri neplacute, dar materialul textil tratat cu ioni de argint contine capsule inserate in fibra textila ce emit ioni de argint cu proprietati antibacteriene. Astfel se blocheaza multiplicarea bacteriilor si reduce reactiile alergice. Argintul din compozitia unei saltele sau a husei acesteia nu afecteaza echilibrul natural al pielii. Sistemul de canale din material si numarul ridicat de celule deschise garanteaza o ventilatie foarte rapida a saltelei, iar densitatea ridicata si elasticitatea materialelor asigura o pozitie corecta a coloanei.

O saltea de buna calitate cu ioni de argint are o garantie de 10 ani. Nu uita ca, inainte de achizitionarea unei saltele sa consulti un specialist avizat si sa testezi saltelele in showroom pentru o alegere corecta.

Site-ul Saltele-Online.ro face parte din grupul Mobshop.ro, dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Echipa a servit pana in prezent peste 20000 de clienti, iar gama de produse acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta: mobilier de serie sau la comanda, bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante si alte produse ambientale de interior.

 

Sursa informatii: www.saltele-online.ro

Sursa foto: dreamstime.com 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: