19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCutremur mare in Romania! Aste sunt cele sase zile in care poate...

Cutremur mare in Romania! Aste sunt cele sase zile in care poate lovi! Maria Ghiorghiu a facut o noua premonitie inspaimantatoare

Maria Ghiorghiu vine cu noi premonitii care sperie Romania. Clarvazatoarea vorbeste despre un nou cutremur si sustine ca i s-au aratat in vis mai multe date in care ar putea veni marele seism.

Iata postarea publica facuta de Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

„In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un Soare alb si stralucitor, un Soare mai mic, dar care stralucea cat 100 de Sori la un loc. Soarele nu lumina, nu imprastia raze sau caldura imprejurul sau, sau peste tot Cerul noptii, ci trimitea caldura sa, lumina si razele sale albe si stralucitoare, direct spre mine.

Brusc, aud un zgomot ca de cristal si vad cum de dupa norii care acopereau Cerul de ziua, apare din nou Soarele alb si orbitor de stralucitor care explodeaza pur si simplu, iar Razele sale albe si orbitor de stralucitoare se rup intr-un infinit de „cioburi” si scot un zgomot ca de cristal, un cristal extrem de fin. In timp ce notam in caietul meu de suflet, aud glas care spune rastit, spunea pe un ton grav, aliniind cifrele din dreapta Soarelui care explodase.

Le-a aliniat si a grait asa: Ce este??? Si le scrie: 11,9,29,15,14 ,41! Acestea sunt zilele in care va veti cutremura.” Dragii mei, aceste cuvinte la imperativ m-au cutremurat si pe mine la propriu.

Citeste si:  Mesajul sfasietor al unei tinere care si-a pierdut iubitul cu putin timp inainte de nunta: ”Ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa zi...”

In ce fel ne vom cutremura cu totii, numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului stie. A ne cutremura nu inseamna neaparat ca se cutremura Pamantul! A ne cutremura poate insemna ca vom trai EVENIMENTE nu tocmai bune, atat la nivel de Tara si popor roman, cat si la nivel mondial”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: