23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum te ajuta sarea si bicarbonatul in sanatatea dintilor

Cum te ajuta sarea si bicarbonatul in sanatatea dintilor

Inrolare trafic.ro

Cei mai multi dintre noi au apelat la unul dintre aceste remedii batranesti pentru infrumusetarea si sanatatea dintilor.

Fie ca am auzit de la parinti, rude, prieteni, bunici etc., am utilizat cu incredere unul dintre aceste remedii naturale.

Sarea si bicarbonatul sunt medicamente naturale pentru sanatatea si infrumusetarea dintilor. Poate ca foarte putini dintre noi stiu exact care sunt imbunatatirile pe care acestea le aduc dintilor.

Sarea impiedica formarea tartrului, ajuta la o curatare mai aprofundata a dintilor si improspateaza respiratia.

Bicarbonatul de sodiu, curata, lupta impotriva formarii tartrului, ajuta la recapatarea albului natural al dintilor, intareste smaltul si ajuta la curatarea mai aprofundata a dintilor si gingiilor.

Aceste remedii naturale nu numai ca sunt foarte usor de obtinut, putand fi gasite cu usurinta in comert la preturi accesibile, aduc foarte multe imbunatatiri frumusetii dintilor oferindu-le acestora urmatoarele:

Improspateaza respiratia

Curata mai aprofundat dintii

Impiedica formarea tartrului

Ajuta la recuperarea albului natural al dintilor

Intaresc smaltul dintilor

Scad numarul de bacterii din gura

Imbunatatesc sanatatea gingiilor.

Desi foarte cunoscute deja si cu multiple beneficii, aceste remedii naturale nu au putut castiga pe deplin increderea utilizatorilor.

Ce trebuie retinut este faptul ca aceste remedii naturale nu inlocuiesc pasta de dinti obisnuita. Acestea trebuie folosite in permanenta insa dupa periajul obisnuit sau inaintea acestuia.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: