22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum te afecteaza laptele de capra

Cum te afecteaza laptele de capra

Inrolare trafic.ro

Laptele de capra, mult mai putin folosit in dieta decat cel de vaca, are o serie de efecte nebanuite asupra organismului uman. Iata cum te afecteaza laptele de capra daca il consumi.
Laptele de capra, spre deosebire de cel de vaca, este indicat pentru consum avand in vedere ca este foarte bogat intr-o serie de acizi grasi benefici sanatatii.

Este vorba despre acizii caproic, caprilic, capric si lauric care sunt recomandati pentru sugari, in cazul in care apar sindroame de malabsorbtie sau malnutritii sau rejectii intestinale.
Mai mult decat atat, laptele de capra are un continut mult mai scazut de lactoza fata de laptele de vaca cu aproximativ 0,5% iar lipidele din laptele de capra ajauta mult mai mult la un metabolism mai eficient decat cele din laptele de vaca, fiind mai usor de digerat.

Cum te ajuta sa slabesti laptele de capra

Datorita proprietatilor expuse mai sus, laptele de capra este indicat in curelele de slabire, daca este consumat dimineata.

Astfel, o cana de lapte de capra alaturi de 50 de grame de cereale integrale sau biscuiti digestivi ajuta foarte mult in declansarea metabolismului si in sporirea arderilor la nivel celular.

Astfel, organismul va avea o tendinta mult mai mica de a stoca grasimile si in timp se va axa pe arderea completa a acestora.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: